ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Φταίνε οι ανεμβολίαστοι για τις ΜΕΘ; – Παλαιότερα δημοσιεύματα απογυμνώνουν το ψέμα της κυβερνητικής προπαγάνδας

Φταίνε οι ανεμβολίαστοι για τις ΜΕΘ; – Παλαιότερα δημοσιεύματα απογυμνώνουν το ψέμα της κυβερνητικής προπαγάνδας

Ένα από τα βασικά επιχειρήματα της κυβέρνησης για να επιβάλλει τα γνωστά εκβιαστικά μέτρα οικονομικής και κοινωνικής εξόντωσης των ανεμβολίαστων είναι πως αυτοί με την επιλογή τους να μην εμβολιάζονται στερούν κρεβάτια σε ΜΕΘ από ασθενείς που τα χρειάζονται.

Πρόκειται για τεράστιο προπαγανδιστικό ψέμα που ανερυθρίαστα τα καλομπουκωμένα από τα «πακέτα Πέτσα» media αναπαράγουν βασιζόμενα προφανώς στην κοντή μνήμη των πολιτών. Η αλήθεια είναι ότι και προ κορωνοϊού συνέβαιναν ακριβώς τα ίδια στα νοσοκομεία.

Κάθε χρόνο τα νοσοκομεία κατέρρεαν. Κάθε χρονιά τέτοια εποχή οι ΜΕΘ ήταν είδος σπάνιο καθώς γέμιζαν από ασθενείς που έπασχαν από γρίπες και κάθε άλλου είδους νοσήματα. Πολύ συχνά δε υπήρχε μακρά λίστα αναμονής για μια κλίνη ΜΕΘ ενώ και τότε όπως και σήμερα ασθενείς διασωληνώνονταν (ναι η διασωλήνωση δεν ανακαλύφθηκε με τον κορωνοϊό) στους διαδρόμους.

Εδώ λοιπόν παρουσιάζουμε μερικά δημοσιεύματα από παλιότερες χρονιές για του λόγου το αληθές. Όπως θα διαπιστώσετε, όλη η φιλολογία περί ΜΕΘ δεν είναι καθόλου σημερινή. Κάθε χρόνο τα media έλεγαν ακριβώς τα ίδια. Οπότε το ερώτημα είναι: Γιατί γίνεται όλος αυτός ο θόρυβος σήμερα; Η απάντηση είναι ότι πρόκειται για μια μορφή κραυγαλέας προπαγάνδας που αποσκοπεί στο να δημιουργήσει στην κοινωνία αίσθημα φόβου ώστε να αποδεχτεί οποιαδήποτε μέτρα προτείνει η κυβέρνηση.

Κι επιτέλους αν η κυβέρνηση πράγματι ανησυχεί για την κατάσταση των Δημόσιων Νοσοκομείων τότε υπάρχει κάτι που μπορεί να κάνει και μάλιστα άμεσα: Να πάρει πίσω τους 7.000 ανεμβολίαστους υγειονομικούς που πέταξε στο δρόμο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.