ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

ΝΔ: «Ο Α.Τσίπρας ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει»

ΝΔ: «Ο Α.Τσίπρας ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει»

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ομιλία του στη Θεσσαλονίκη υπογραμμίζοντας πως η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους.

“Μετά το λαϊκισμό, τις αυταπάτες, τα ψέματα και την εξαπάτηση των προηγούμενων ετών, σήμερα ήρθαν τα πυροτεχνήματα ενός κάλπικου εκσυγχρονισμού”, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ.

“Ο κ. Τσίπρας, αμετανόητος λαϊκιστής, ποτέ δεν πίστεψε στις μεταρρυθμίσεις και ποτέ δεν θα μπορέσει να τις εφαρμόσει.

Η μόνη πολιτική που ξέρει είναι αυτή που αναδιανέμει μιζέρια και φτώχεια σε όλους.

Εκφωνώντας μια ομιλία – αγγαρεία ξέχασε την μεσαία τάξη και τους εργαζόμενους που διαλύει με τη φοροκαταιγίδα, τους συνταξιούχους που γκρεμίζει τη ζωή τους, τους ανέργους, τους ελεύθερους επαγγελματίες, τους αγρότες.

Πως θα μπορούσε άλλωστε να τους πει κάτι; Είναι ακριβώς εκείνοι στους οποίους είπε τα πιο μεγάλα, τα πιο προκλητικά ψέματα.

Από λαϊκιστής δεν γίνεσαι εκσυγχρονιστής σε ένα βράδυ.

Όταν και τα αποψινά πυροτεχνήματα σβήσουν, το μαύρο θα επιστρέψει στη χώρα και στις ζωές των Ελλήνων.

Μια αξιόπιστη εναλλακτική πρόταση υπάρχει. Αυτή που θα ακουστεί από το ίδιο βήμα σε μία εβδομάδα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συμφωνία αλήθειας και η πρόταση ελπίδας του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.