ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κλειστές οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και με λιγοστά μέλη

Κλειστές οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ και με λιγοστά μέλη

Κλεισμένο στον κομματικό του καβούκι προτιμά να παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ και δεν προτιμά να ανοιχτεί στην κοινωνία. Θέλει να μοιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ του 3% αφού μέλη και στελέχη του δεν έχουν ακομη συνηθίσει καλά, καλά στην ιδέα οτι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβερνά τη χώρα και ο Αλ. Τσίπρας δεν ειναι αρχηγός ενός μικρού κόμματος αλλά πρωθυπουργός με διψήφιο ποσοστά εκλογής που κέρδισε οχι μια, αλλά τρείς φορές αν βάλουμε και το δημοψήφισμα.

Ετσι δεν εξηγείται αλλιώς το οτι ενόψει του συνεδρίου εκλέγονται σύνεδροι με μόλις απο δέκα χιλιάδες μέλη ολα κί ολα σε ολη την Ελλάδα, απο αυτο και μονο φαίνεται οτι οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ ειναι κλεισμένες στο μικρόκοσμό τους και δεν αντιλαμβάνονται τις σύγχρονες ανάγκες. Οι βουλευτές και αυτοί μπαίνουν στη διαδικασία να εκλεγούν σύνεδροι. Ενας εξ αυτών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Μαντάς που ανήκει στην ομάδα των 53 δεν κατάφερε να εκλεγεί σύνεδρος στα Ιωάννινα , πήρε μια μόλις ψήφο και αυτό αποτέλεσε μέγα πλήγμα για τον ίδιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ανάγκη να εκπροσωπηθούν στο συνέδριο νέοι και στελέχη που εχουν όρεξη για δουλειά, πρότεινε στον Πειραιά η βουλευτής Γεωργία Γεννιά καθώς τόσο η ίδια οσο και πολλοί άλλοι που εχουν την ιδια άποψη με την ιδια, πιστεύουν οτι δεν θα πρέπει στα κομματικά όργανα να εκλεγούν πάλι οι ίδιοι και ίδιοι με αποτέλεσμα να ειναι και καθοδηγητές και καθοδηγούμενοι.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.