ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Γ. Κουμουτσάκος για Ερντογάν: «Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις αμφισβήτησης συνιστούν ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη»

Γ. Κουμουτσάκος για Ερντογάν: «Οι επαναλαμβανόμενες δηλώσεις αμφισβήτησης συνιστούν ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη»

«Οι επαναλαμβανόμενες, από την Άγκυρα, δηλώσεις αμφισβήτησης του διεθνούς νομικού πλαισίου, που – εδώ και σχεδόν έναν αιώνα – έχει καθορίσει τις ισορροπίες και τη σταθερότητα στην περιοχή, συνιστούν ιδιαίτερα σοβαρή εξέλιξη», τονίζει ο βουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Κουμουτσάκος, αναφερόμενος σε δήλωση που φέρεται να έχει κάνει ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Ο κ. Κουμουτσάκος αναφέρει ότι οι νέες δηλώσεις ευθείας αμφισβήτησης της Συνθήκης της Λωζάνης από τον πρόεδρο της Τουρκίας προκαλούν πρόσθετη ανησυχία και ακόμα πιο έντονο προβληματισμό. «Επισημαίνεται ότι οι δηλώσεις αυτές διατυπώνονται λίγο μετά την τηλεφωνική επικοινωνία του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο και λίγο πριν τη σχεδιαζόμενη διμερή συνάντησή τους», προσθέτει ο κ. Κουμουτσάκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ομιλία του σε συνέδριο για την ασφάλεια στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα, ο κ. Ερντογάν φέρεται να τόνισε ότι η Συνθήκη της Λωζάνης δεν είναι «ιερό κείμενο» που δεν μπορεί να συζητηθεί, προσθέτοντας ότι μπορούν να βελτιωθούν οι όροι της Συνθήκης, σύμφωνα με το τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο A Haber.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.