ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγος του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου

Τραυματίστηκε σοβαρά η σύζυγος του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η σύζυγος του βουλευτή Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, Σάκη Παπαδόπουλου, μετά από σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο σπίτι της στην Αθήνα.

Η κυρία Ρορώ Παϊζάνου χρειάστηκε να μεταφερθεί με κάκωση και αιμορραγία κρανίου στον Ευαγγελισμό, ενώ πλέον βρίσκεται στο στάδιο της ανάρρωσης.

Η ίδια η κ. Παϊζάνου με ανάρτησή της στο Facebook ευχαρίστησε δημόσια το νοσηλευτικό προσωπικό:

«Ευχαριστήριο για την ομάδα των επειγόντων του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ

Ένα προσωπικό σοβαρό ατύχημα, με κάκωση και αιμορραγία στο κρανίο, με οδήγησε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ.

Διαπίστωση:

1η Λειτουργούν άψογα, παρά το μεγάλο φόρτο δουλειάς που είχαν.

2η δεν έλειπε τίποτε, από όλα όσα χρειάζονταν.

3η η διευθύνουσα και η διοικήτρια του Νοσοκομείου ενημερώνονται για τα Πάντα.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους: τους γιατρούς, τους νοσηλευτές, τους τραυματιοφορείς, τη διευθύνουσα, τη διοικήτρια του Νοσοκομείου.

Δίνουν όλοι την καλύτερη εικόνα για τους λειτουργούς της υγείας και για το Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Ευχαριστώ πολύ»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.