ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Νίκος Φίλης λέει «ναι» στις εκκαθαρίσεις των πανεπιστημίων – «Αλλά να παραμείνουν ανοικτά»

Ο Νίκος Φίλης λέει «ναι» στις εκκαθαρίσεις των πανεπιστημίων – «Αλλά να παραμείνουν ανοικτά»

Υπέρ στο να γίνουν εκκαθαρίσεις στα Πανεπιστήμια, «αλλά να παραμείνουν ανοικτά», τάχθηκε ο Νίκος Φίλης στον απόηχο της επιχείρησης της ΕΛ.ΑΣ. στην ΑΣΟΕΕ.

Υπενθυμίζεται ότι στην πρόσφατη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών αποκαλύφθηκε στο εσωτερικό του ένα επιχειρησιακό «στρατηγείο» για επιθέσεις. Κοντάρια, κουκούλες, πέτρες ήταν μερικά από τα ευρήματα της Αστυνομίας εντός του πανεπιστημιακού χώρου.

«Λειτουργούν τα πανεπιστήμια με τα ΜΑΤ τριγύρω;» διερωτήθηκε ο πρώην υπουργός Παιδείας μια ημέρα μετά τα επεισόδια στην ΑΣΟΕΕ και την είσοδο των ΜΑΤ στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου, τονίζοντας ότι η απόφαση της Συγκλήτου να κλείσει η ΑΣΟΕΕ μέχρι τις 17 Νοεμβρίου ήταν «αψυχολόγητη».

«Οταν ταυτίζουμε τους τρομοκράτες με τους χιλιάδες νέους που έχουν στο μυαλό τους για διάφορους λόγους παραβατικές συμπεριφορές δίνουμε τροφή στην τρομοκρατία», είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον «ΘΕΜΑ 104,6».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει σύγχυση ανάμεσα στην τρομοκρατία και κοινωνικά φαινόμενα όπως οι μπαχαλάκηδες. Είναι άλλο οι δολοφονικές ομάδες και άλλο τα κοινωνικά φαινόμενα βίας, τα οποία καταδικάζουμε, όπως το να πετάξεις μολότοφ σε κατάστημα. Είμαι υπέρ της αναλογικής τιμωρίας. Δεν μπορείς να επιβάλεις καμία ποινή χωρίς να υπάρξει πράξη. Δεν μπορείς να τιμωρείς κάποιον επειδή έχει μαχαίρι ωσάν να το χρησιμοποιεί. Τον τιμωρείς για οπλοκατοχή, όχι για οπλοχρησία», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Φίλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.