ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το Twitter «γλεντάει» τον διαδηλωτή Αλέξη Τσίπρα (φώτο)

Το Twitter «γλεντάει» τον διαδηλωτή Αλέξη Τσίπρα (φώτο)

Σαν ευθεία πρόκληση για ακατάσχετο τρολάρισμα εξέλαβαν οι χρήστες του twitter τις αναρτήσεις του Αλέξη Τσίπρα για το Πολυτεχνείο. Υποθέτοντας, πιθανώς, ότι κανείς δεν θυμάται τους εναγκαλισμούς του με τους ανώτατους αξιωματούχους των ΗΠΑ σε Ελλάδα και Αμερική, το… στρέτσινγκ στην Ουάσινγκτον κ.λπ. ο πρώην πρωθυπουργός σάλπισε πανστρατιά για τη συμμετοχή στην επετειακή αντι-αμερικανική διαδήλωση. Και έλαβε τις κατάλληλες απαντήσεις.

Στην αρχική ανάρτησή του στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας έγραφε:

«46 χρόνια μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου, θυμόμαστε, την έφοδο των παιδιών του Νοέμβρη στον ουρανό και τιμούμε όσους έδωσαν τη ζωή τους για την ελευθερία. Αλλά και όλες και όλους εκείνους που είπαν το μεγάλο «Όχι» στην αμερικανοκίνητη χούντα, όταν αυτό το «Όχι» κόστιζε διωγμούς, βασανιστήρια, φυλακίσεις, εξορίες.
Φέτος έχουμε πολλούς λόγους να είμαστε εκεί.
Όχι μόνο γιατί οι παλιοί υμνητές της χούντας δε βρίσκονται πια μόνο στο περιθώριο αλλά και σε κυβερνητικούς θώκους να ομνύουν στη κανονικότητα.
Ούτε μόνο γιατί η άγρια καταστολή αναβαθμίζεται σε κυβερνητική στρατηγική αναγκαστικότητας.
Θα είμαστε εκεί κυρίως για να στείλουμε μήνυμα αντίστασης στο κύμα της συντήρησης και της οπισθοδρόμησης αλλά και σε όσους έχουν προεξοφλήσει ότι ήρθε το τέλος της ιστορίας»
.

Και ιδού πώς αντέδρασε η κοινότητα του twitter:

https://twitter.com/NentSteve/status/1196050035592638464

https://twitter.com/KirschEdmond/status/1196095622920777729

https://twitter.com/John_Fletcher70/status/1195968962074435585

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/limniosd/status/1196040885936558080

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.