
Στο γραφείο ενός «γαλάζιου» υπουργού, βρίσκεται η φανέλα του σπουδαίου διεθνούς Ιταλού τερματοφύλακα, Τζιανλουίτζι Μπουφόν, και μάλιστα με προσωπική αφιέρωση.
Η… εν λόγω φανέλα βρίσκεται στο γραφείο του υπουργού Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκου Πιερρακάκη.
Το παρασκήνιο, είναι ότι μια ιταλική εταιρεία που τον είδε έφερε και τη συγκεκριμένη φανέλα για δώρο, καθώς ο Μπουφόν είναι φίλος με τους ιδρυτές της εταιρείας.
Ο υπουργός την κράτησε στο γραφείο, γιατί, όπως λέει, «στην πολιτική πέρα από γκολ, χρειάζεται να είσαι καλός και στις αποκρούσεις».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.