Πόνος άπονος....

Κορωνοϊός: Συνομιλούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί – Μέσω βιντεοκλήσης

Κορωνοϊός: Συνομιλούν σήμερα οι πολιτικοί αρχηγοί – Μέσω βιντεοκλήσης

Την ευρεία συναίνεση που για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια έφερε στο πολιτικό σκηνικό η πανδημία του κορωνοϊού, επισφραγίζει η επικοινωνία που θα έχουν το απόγευμα (στις 18.00) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον αρχηγό της αξιωματικής Αλέξης Τσίπρας.

Για λόγους συμβολικούς η επικοινωνία ανακοινώθηκε ότι θα γίνει με βιντεοκλήση προκειμένου να ενισχυθεί το μήνυμα προς τους πολίτες «Μένουμε σπίτι».

Την πρωτοβουλία για την συνάντηση είχε ο κ. Τσίπρας και το Μέγαρο Μαξίμου αποδέχθηκε το αίτημα του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης που μετέφερε ο διευθυντής του γραφείου το Καλογήρου στον γενικό γραμματέα του πρωθυπουργού Γρηγόρη Δημητριάδη.

Στις προθέσεις του πρωθυπουργού είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, να ενημερώσει όλους τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όπως θα κάνει και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Θα τους καλέσει ταυτόχρονα να συμβάλλουν κι εκείνοι στην προσπάθεια που καταβάλλεται από την κυβέρνηση, τις υγειονομικές αρχές, την Πολιτική Προστασία και όλους τους φορείς της Πολιτείας για να αναχαιτιστεί η επέλαση της πανδημίας.

Στην κυβέρνηση βλέπουν με ικανοποίηση τη στάση που ακολουθεί η αντιπολίτευση. Ιδιαιτέρως θετική εντύπωση, λένε αρμόδιες πηγές, ότι έκανε το γεγονός ότι ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έστειλε μέσω του Instagram το δικό του μήνυμα υπέρ του «μένουμε σπίτι».

«Αυτές τις μέρες περιορίζουμε όσο είναι δυνατόν τις μετακινήσεις μας. Βγαίνουμε από το σπίτι μόνο όταν είναι απαραίτητο», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. «Δουλεύουμε και επικοινωνούμε αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες. Δε σταματάμε τις συνεργασίες ούτε τις συσκέψεις με τους συνεργάτες μας. Ας είναι καλά το Skype…», πρόσθεσε.

«Και το κυριότερο», τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «αξιοποιούμε τον χρόνο για κάτι πολύτιμο που συνήθως οι ρυθμοί της καθημερινότητάς μας δε μας επιτρέπουν. Να επικοινωνήσουμε ουσιαστικά και να περάσουμε δημιουργικά περισσότερες ώρες με τους δικούς μας ανθρώπους».

Ο κ. Τσίπρας συνοδεύει την ανάρτηση του με δυο φωτογραφίες από την οικία του, μία στην οποία περνάει χρόνο με τον γιο του και την άλλη που τον δείχνει να εργάζεται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.