Nτόναλντ στείλε την Delta Force να απελευθερώσει το μοντέλο του OnylFans από τα καρτέλ στο Μεξικό. Όλοι θα σε δοξάζουν!

Γραφείο Τύπου Τ.Θεοδωρικάκου απαντά σε Π.Σκουρλέτη: «Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια – Ας εξοικειωθεί κι αυτός»

Γραφείο Τύπου Τ.Θεοδωρικάκου απαντά σε Π.Σκουρλέτη: «Οι πολίτες γνωρίζουν την αλήθεια – Ας εξοικειωθεί κι αυτός»

Άμεση ήταν η απάντηση από την πλευρά του ΥΠΕΣ με σχόλιο του γραφείου Τύπου του υπουργείου, στους ισχυρισμούς του Πάνου Σκουρλέτη για «γκεμπελικές μεθόδους» αναφορικά με την χρηματοδότηση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης.

Παρακάτω η απάντηση του υπουργείου Εσωτερικών:

«Ο κ. Σκουρλέτης και η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, μοίραζαν υποσχέσεις χωρίς διασφαλισμένη χρηματοδότηση.

Η σημερινή κυβέρνηση και το Υπουργείο Εσωτερικών διασφάλισαν χρηματοδότηση και για τα προηγούμενα έργα, αλλά και για ολόκληρο το νέο Πρόγραμμα «Αντώνης Αντώνης Τρίτσης», ύψους 2,5 δισ. ευρώ.

Οι πολίτες και ο χώρος της Αυτοδιοίκησης γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια. Ας εξοικειωθεί με την αλήθεια, έστω για μια φορά, και ο τέως υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ».

Ο γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον υπουργό Εσωτερικών πως η χρηματοδότηση των έργων του προγράμματος είχε εξασφαλιστεί από την προηγούμενη κυβέρνηση και δεν πρόκειται για νέα κονδύλια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.