Νέα απάτη από τα ελληνικά HOAXES καταγγέλλει πολίτης – Σύνδεση των απατεώνων με ΝΔ;

Νέα απάτη από τα ελληνικά HOAXES καταγγέλλει πολίτης  – Σύνδεση των απατεώνων με ΝΔ;

Νέα περίπτωση απάτης καταγγέλλουν πολίτες για την ύποπτη ιστοσελίδα «ελληνικά hoaxes».

Το νέο κρούσμα για τους απατεώνες της εν λόγω σελίδας, είναι η συκοφαντία που απηύθηναν σε Ελληνίδα που ότι δήθεν ήταν ψευδές το βίντεο από τζαμί στην Κομοτηνή, όπου παρά την απαγόρευση ακόμα και το βράδυ ακουγόταν από τα μεγάφωνα σε όλη την περιοχή!

Αυτό το βίντεο χαρακτηρίστηκε «fake news»!

Εδώ να θυμίσουμε ότι τα Hoaxes για να κατεβάσουν κάτι ως ψεύτικο, πρέπει να παραθέτουν και ποια είναι η αλήθεια. Στην συγκεκριμένη περίπτωση φαίνεται, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ότι παρέθεσαν από κάτω την υποτίθεται αληθινή είδηση.

Ποια είναι η αληθινή είδηση κατά τους απατεώνες; Η ανακοίνωση του “Παρατηρητηρίου” της ΝΔ που λέει ότι είναι: «Fake news ότι οι εκκλησίες είναι κλειστές και τα τζαμιά ανοιχτά» .

Μα η γυναίκα που της κατέβασαν το βίντεο με το τζαμί, δεν είπε ότι είναι ανοιχτά τα τζαμιά, είπε ότι ακουγόταν από τα μεγάφωνα ο ιμάμης ενώ στις ελληνικές εκκλησίες απαγορευόταν η μετάδοση λειτουργίας από τα μεγάφωνα!

Γενικά τα ελληνικά HOAXES στην πανδημία εξαπατούν ακόμα και το facebook, αφού έβγαζαν fake οποιαδήποτε άποψη δεν συμφωνεί με την επίσημη γραμμή του ΠΟΥ και της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.