ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Απάντηση Α. Γεωργιάδη σε Ν. Παππά: «Σήμερα να γκρεμίζαμε και τα 900 κτίρια;»

Απάντηση Α. Γεωργιάδη σε Ν. Παππά: «Σήμερα να γκρεμίζαμε και τα 900 κτίρια;»

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης δεν θα μπορούσε να αφήσει αναπάντητες τις δηλώσεις του και με αφορμή την εκκίνηση των έργων στο Ελληνικό τόνισε ότι «το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!».

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση του υπουργού αναφέρονται τα εξής: «Επειδή με ρωτάγατε συνέχεια «πότε θα μπουν οι μπουλντόζες στο Ελληνικό»….τώρα οι μεμψίμοιρες δηλώσεις των Συριζαίων ας γίνουν τμήμα αυτής της υπέροχης μέρας ως υπενθύμιση από ποιους μας γλίτωσε ο Ελληνικός Λαός. Το έργο ξεκίνησε η Ελλάδα και η Αθήνα αλλάζουν!».

Σε δεύτερη ανάρτησή του ο υπουργός απαντά σε δήλωση του τομεάρχη Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτή Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών για το Ελληνικό, Νίκου Παπά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρει μεταξύ άλλων: «…Λέτε σήμερα να γκρεμίζαμε 900 κτίρια; Σήμερα 5 έως τέλος του χρόνου όλα. Το έργο ξεκίνησε και δουλέψατε και εσείς γί´αυτό. Αντί να μπαίνετε στην εικόνα γκρινιάζετε, κρίμα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.