
Ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας αναφέρθηκε στην συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑ, που επενδύει στην καταστροφή της χώρας για κομματικά ωφέλη
Σε ολιγόλεπτη παρέμβασή του στη συζήτηση του προϋπολογισμού του 2021, ο υπουργός Οικονομικών απαντώντας στην κριτική για αναθεώρηση των προβλέψεων, υποστήριξε ότι λόγω της πανδημίας και των επιπτώσεων της δεν υπάρχει ούτε μια χώρα που να μην έχει μεταβάλλει τις προβλέψεις της από πέρυσι τον Απρίλιο.
Προς επίρρωση των ισχυρισμών του αναφέρθηκε στις εκτιμήσεις του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής, του οποίου ο επικεφαλής -όπως είπε- είναι πολύ κοντά στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στις προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ή του ΔΝΤ που αναφέρουν ότι η Ελλάδα θα τρέξει με ανάπτυξη 5% και 5,7% αντίστοιχα.
“Οι αλλαγές στις προβλέψεις σε παγκόσμιο επίπεδο είναι συνεχείς”, ανέφερε και επεσήμανε πως 41 φορείς κάνουν λόγο για ισχυρή ανάπτυξη το 2021. Κατηγόρησε δε, τον ΣΥΡΙΖΑ ότι υιοθετεί την μελέτη μόνον του ΟΑΣΑ που μιλά για ανάπτυξη 0,9% κι αυτό γιατί επενδύει στην καταστροφή της χώρας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.