ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γεωργιάδης για εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Σύντροφοι σας πήραν το κόμμα μέσα από τα χέρια σας»

«Ο νέος σας πρόεδρος δεν έδωσε ποτέ κανέναν αγώνα της Αριστεράς»

Α.Γεωργιάδης για εκλογή Σ.Κασσελάκη: «Σύντροφοι σας πήραν το κόμμα μέσα από τα χέρια σας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτησή του στο X αφού συνεχάρη τον Στέφανο Κασσελάκη για την εκλογή του στην προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους ψηφοφόρους της Αριστεράς που επέλεξαν για πρόεδρό τους τον Στέφανο Κασσελάκη «Σύντροφοι σας πήραν το κόμμα μέσα από τα χέρια».

Πρόσθεσε μάλιστα πως ο συγκεκριμένος έχει μία ωραία επικοινωνία και εικόνα και δεν έχει δώσει ποτέ κανέναν αγώνα της Αριστεράς.

Γράφει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης:

«…επί χρόνια τους άκουγα (τους ψηφοφόρους της Αριστεράς) να με κατηγορούν ότι είμαι δημιούργημα των media, ότι βγαίνω συνεχώς στην τηλεόραση κλπ και ότι αυτοί είναι άνθρωποι της ποιότητας, των κοινωνικών αγώνων, της λαϊκής πάλης και ότι μόνον σε μας τους αστούς μετράει η τηλεόραση και η επικοινωνία κλπ Να ο ένας να ανεβάζει κάδρα του Βελουχιώτη, ο άλλος σε κάθε ευκαιρία να μιλά για κάποιους από τους αγωνιστές της Αριστεράς του παρελθόντος, που είχαν άπαντες ως πρότυπο κλπ.

Εμείς οι αστοί παρασυρόμασταν από τις εύκολες διαφημιστικές εκστρατείες διότι δεν είχαμε περιεχόμενο, μας κέρδιζε πάντα η εικόνα ενώ αυτοί ήταν οι «ψαγμένοι», οι «άνθρωποι της ποιότητας κλπ»…και σήμερα τελικά εξέλεξαν για αρχηγό τους έναν άνθρωπο που δεν έχει συμμετάσχει σε κανέναν απολύτως αγώνα της Αριστεράς, που δεν ήταν μαζί τους σε καμία πορεία, δεν ξέρει κανέναν απολύτως από τους ήρωες τους, δεν έχει δώσει καμία απολύτως μάχη για τις ιδέες τους. Έναν στην ουσία άνθρωπο που τους είναι παντελώς άγνωστος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απλά είχε ωραία τηλεοπτική παρουσία, προσεγμένη εικόνα και τους έδωσε την αίσθηση, μέσα από μία τέλεια διαφημιστική εκστρατεία, ότι θα «κερδίσει τον Μητσοτάκη»…μπροστά στην ανάγκη τους να δουν ξανά κυβερνητικές καρέκλες όλα μα όλα όσα έλεγαν τόσα χρόνια πήγαν περίπατο…υπό κάποια έννοια το σημερινό αποτέλεσμα ήταν και μία τιμωρία για όσους όσους τόσα χρόνια ειρωνεύονταν καθετί εμπορικό και διάσημο ως ελαφρύ…και τελικά σύντροφοι δεν ξέρω αν θα κερδίσετε ποτέ τον Μητσοτάκη (δεν το πολυβλέπω για να πω την αλήθεια) αλλά για να μιλάμε με ειλικρίνεια τα media που τόσο επικρίνετε σας πήραν τον Σύριζα μέσα από τα χέρια σας…καλή επιτυχία στο νέο σας Πρόεδρο λοιπόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.