ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Α.Πορτοσάλτε: «Οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Λιγνάδη είναι οργανωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ»!

Χαμός με τις νέες δηλώσεις του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου

Α.Πορτοσάλτε: «Οι αντιδράσεις για την αποφυλάκιση Λιγνάδη είναι οργανωμένες από τον ΣΥΡΙΖΑ»!

O δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Άρης Πορτοσάλτε στην προσπάθειά του να απαντήσει στις οργισμένες αντιδράσεις καλλιτεχνών και πολιτών για την αποφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη μετά την καταδίκη του για δυο βιασμούς ανηλίκων oύτε λίγο ούτε πολύ τις απέδωσε στον ΣΥΡΙΖΑ!

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, κλήθηκε να σχολιάσει τις αντιδράσεις των θεατών στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου που ξέσπασαν σε χειροκροτήματα όταν αναρτήθηκε πανό με το σύνθημα «Βιαστής είναι».

Και είπε το αμίμητο, «Αν όλη αυτή η αντίληψη ΣΥΡΙΖΑ για τη δικαιοσύνη νομίζει ότι μπορεί έτσι να ακουμπήσει τους κεντρώους ψηφοφόρους, τι να πω»… 

Η θέση αυτή οδήγησε στην δεύτερη ερώτηση από τη δημοσιογράφο η οποία τον ρώτησε «αυτοί εδώ που ανήρτησαν τα πανό είναι ΣΥΡΙΖΑ;».

Και τότε ο Άρης Πορτοσάλτε είπε το αμίμητο «Δεν ξέρω εάν είναι ακριβώς ΣΥΡΙΖΑ. Υπάρχει μια υποκινούμενη κατάσταση από τον Νάσο Ηλιόπουλο και λοιπούς, μια επιθετικότητα εναντίον της κ.Μενδώνη και μια αντίληψη για τη δικαιοσύνη η οποία θυμίζει ότι δεν στρίψαμε καλά τους αρμούς της εξουσίας και όταν θα έρθουμε θα είναι αλλιώς τα πράγματα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η απόφαση για την αποφυλάκιση Λιγνάδη δεν αρέσει αλλά η απόφαση βγήκε με νόμο του ΣΥΡΙΖΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.