ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αγρότης καταγγέλλει το «στημένο» της κινητοποίησης στο Σύνταγμα: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και χαχαχούχα» (βίντεο)

Επιβεβαίωση pronews.gr για την χθεσινή φολκλορικού τύπου διαδήλωση

Αγρότης καταγγέλλει το «στημένο» της κινητοποίησης στο Σύνταγμα: «Ήρθαμε εδώ για βόλτες και χαχαχούχα» (βίντεο)

Αγρότης καταγγέλλει την χθεσινή αγροτική κινητοποίηση στην Αθήνα, ως «στημένη», λέγοντας χαρακτηριστικά πως «ήρθαμε εδώ για βόλτες και χαχαχούχα» επιβεβαιώνοντας το pronews.gr. που ανέφερε πως επρόκειτο για μία «προσυνεννοημένη» διαδικασία.

Οι μόνοι κερδισμένοι από την χθεσινή φοκλορικού τύπου συγκέντρωση των αγροτών ήταν οι καφετέριες και τα μαγαζιά του κέντρου των Αθηνών, καθώς επικράτησε μία «εξωφρενική» ηρεμία, προκαλώντας την εντύπωση πως ήταν ευχαριστημένοι με αυτά που τους δίνει η κυβέρνηση.

Χιλιάδες αγρότες, μελισσοκόμοι και κτηνοτρόφοι βρέθηκαν στο Σύνταγμα για ένα «άνευρο» αγροτικό συλλαλητήριο, ενώ σήμερα γύρω στις 11:00 αναμένεται να ξεκινήσουν το ταξίδι της επιστροφής τους.

Ένας αγρότης από την Αταλάντη εξέφρασε το παράπονό του στον ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ ότι έμεινε ξύπνιος όλο το βράδυ.

«Τι να κοιμηθώ ρε φίλε… Έχεις κάνει αγρότης; Ο αγρότης δεν έχει ώρα φίλε… Από την ώρα που θα ξυπνήσει μέχρι το βράδυ, ο αγρότης είναι στο χωράφι. Μόνο η βροχή και το χιόνι μας σταματάει. Η μάνα μου στο χωράφι μας γέννησε».

Στη συνέχεια εξέφρασε το παράπονό του για τους συναδέλφους του.

«Δεν θέλω να βγάλω κάτι αρνητικό. Αυτό που έγινε δεν έχει ξαναγίνει για τους αγρότες, αλλά εγώ νιώθω πληγωμένος. Όλοι εδώ χαχαχούχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Παράτησαν τα τρακτέρ και πήγαν τις βόλτες τους. Έτσι είναι ο αγρότης ρε; Ήρθαμε για ένα αγώνα εδώ. Γιατί ήρθαμε εδώ πέρα;».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.