ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Λαφαζάνης: Η παραίτηση Τόσκα δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Τσίπρα

Λαφαζάνης: Η παραίτηση Τόσκα δεν μπορεί να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Τσίπρα

«Αναπόφευκτη» αλλά «καθυστερημένη», που «δεν είναι καθόλου αρκετή για να κατασιγάσει την γενική κατακραυγή και να καλύψει τις συνολικές κυβερνητικές πολιτικές και ποινικές ευθύνες» χαρακτηρίζει ο γραμματέας της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης την παραίτηση του Ν. Τόσκα.

«Κυρίως, η παραίτηση του Ν. Τόσκα δεν μπορεί, με κανέναν τρόπο, να χρησιμεύσει ως ασπίδα προστασίας του Αλέξη Τσίπρα, κατ΄ εξοχήν υπεύθυνου για την αποδιοργάνωση, την διάλυση και την μνημονιακή υποστελέχωση και υποχρηματοδότηση συνολικά της αντιπυρικής προστασίας», προσθέτει σε γραπτή δήλωσή του ο γραμματέας της ΛΑΕ και τονίζει: «Η κυβέρνηση Τσίπρα- Καμμένου έχει τελειώσει οριστικά στην συνείδηση του ελληνικού λαού».

Επιπλέον, επισημαίνει ότι «η απάντηση στη χρεοκοπία του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να είναι η ΝΔ και ο Κυρ. Μητσοτάκης, που θα πάρουν απλώς την σκυτάλη της οικονομικής, κοινωνικής και περιβαλλοντικής καταστροφής από τον Τσίπρα» και εκτιμά ότι «ο μήνας Αύγουστος και ιδιαίτερα ο Σεπτέμβριος θα είναι μήνες και άλλων παραιτήσεων και ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων» και πως «το πολιτικό σκηνικό που ήδη αλλάζει θα γνωρίσει τεκτονικές ανατροπές το επόμενο διάστημα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όλο και περισσότερα τμήματα του ελληνικού λαού και της νεολαίας συζητούν, προβληματίζονται και αναζητούν εναλλακτικές λύσεις εθνικής και κοινωνικής απελευθέρωσης της πατρίδας μας», τονίζει καταλήγοντας ο Παναγιώτης Λαφαζάνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.