Δυσοσμία! – Πώς χρησιμοποιούσαν την κρατική διαφήμιση για να επηρεάζουν τα μίντια – Καταγγελίες Nικολόπουλου

Δυσοσμία! – Πώς χρησιμοποιούσαν την κρατική διαφήμιση για να επηρεάζουν τα μίντια – Καταγγελίες Nικολόπουλου

Διαβιβάστηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας από την αστυνομία, οι καταγγελίες που έκανε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Νίκος Νικολόπουλος σε βάρος του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου.

Στην ένορκη κατάθεση που έδωσε νωρίτερα στη ΓΑΔΑ ο κ. Νικολόπουλος, η οποία επέχει θέση μήνυσης, καταγγέλλει, σύμφωνα με πληροφορίες, τον Πάνο Καμμένο ότι τον πιέζει και τον εκβιάζει για να επιστρέψει στους ΑΝΕΛ ώστε να μη χαθεί η κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, επικαλείται στην κατάθεση του γραπτά μηνύματα που όπως λέει έλαβε σήμερα στο κινητό του τηλέφωνο από τον Πάνο Καμμένο και στα οποία, όπως ισχυρίζεται ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ τον εκβιάζει επιχειρώντας να τον συνδέσει με ιστοσελίδες, γράφοντας του ότι “από τα σάιτ που έχεις από το γραφείο σου, θα σου κόψω τις κρατικές διαφημίσεις” κι ότι ” θα τα πούμε το απόγευμα “ εννοώντας ότι θα τον διαπομπεύσει από το βήμα της Βουλής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ευάγγελος Ιωαννίδης αφού μελετήσει όσα καταγγέλονται θα αποφασίσει το επόμενο διάστημα για τις περαιτέρω ενέργειες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.