ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κρατά την έδρα Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών

Πώς διαμορφώνεται η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας

Πλεύση Ελευθερίας: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κρατά την έδρα Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου επιλέγει ως έδρα εκλογής της την έδρα Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών.

Μετά τις αλλαγές που έγιναν με την Απόφαση της Αν. Εφορευτικής Επιτροπής, η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας διαμορφώνεται ως εξής:

Επικεφαλής-Πρόεδρος: Ζωή Κωνσταντοπούλου, Δικηγόρος, Πρώην Πρόεδρος της Βουλής, Βουλευτής Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών
Επικρατείας: Αλέξανδρος Καζαμίας, Καθηγητής Πολιτικής Επιστήμης, Πανεπιστήμιο Coventry
Α’ Αθηνών: Διαμαντής Καραναστάσης, Ηθοποιός, Σκηνοθέτης
Β2 Δυτικού Τομέα Αθηνών: Τζώρτζια Κεφαλά, Καλλιτέχνης-Τραγουδίστρια
Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών: Σπύρος Μπιμπίλας, Ηθοποιός, Πρόεδρος Σ.Ε.Η.
Ανατολικής Αττικής: Έλενα Καραγεωργοπούλου, Συμβολαιογράφος
Α’ Θεσσαλονίκης: Μιχάλης Χουρδάκης, Ιατρός, Καθηγητής Α.Π.Θ.
Β’ Θεσσαλονίκης: Αρετή Παπαϊωάννου, Συνταξιούχος Συμβολαιογράφος

Η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας αποτελείται από 4 γυναίκες και 4 άνδρες, συγκροτώντας υπόδειγμα ισότιμης συμμετοχής, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Η Πλεύση Ελευθερίας αναφέρει: «Ο Πρωταθλητής Ευρώπης Σπήλιος Ζαχαρόπουλος, 2ος στον Β1 Βόρειο Τομέα μετά την Επικεφαλής, θα αναλάβει διακεκριμένο ρόλο στην Οργάνωση του Κινήματος της Πλεύσης Ελευθερίας, με στόχο την ενεργοποίηση μελών σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Επίσης, αναλαμβάνει και τον τομέα του Αθλητισμού, με έμφαση τον Κοινωνικό Αθλητισμό, που αποτελεί όραμά του.

Ο ίδιος ουδέποτε διεκδίκησε την ανάληψη βουλευτικής έδρας και με το γνωστό αγωνιστικό του πνεύμα δίνει το παράδειγμα της διαρκούς ανιδιοτελούς προσφοράς

Ο Χρήστος Αρίδας, αυτοδημιούργητος ελεύθερος επαγγελματίας, που εκλέχθηκε στην έδρα της Β’ Πειραιώς που αφαιρέθηκε από την Πλεύση Ελευθερίας, θα συνεχίσει να προσφέρει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα και στην Πλεύση Ελευθερίας, ως 9ος βουλευτής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Πλεύση Ελευθερίας θα διεκδικήσει σθεναρά την 9η έδρα που αφαιρέθηκε», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.