ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο δήμος Αθηναίων δεν δέχθηκε θετικό rapid test εργαζομένου – Έπρεπε να πάει κανονικά στη δουλειά του παρόλο που νοσούσε!

Ο δήμος Αθηναίων δεν δέχθηκε θετικό rapid test εργαζομένου – Έπρεπε να πάει κανονικά στη δουλειά του παρόλο που νοσούσε!

Μπορεί η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα να είχε ανακοινώσει στις 31 Ιανουαρίου ότι θα εκδοθεί Κοινή Υπουργική Απόφαση, η οποία θα προέβλεπε ότι οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να απουσιάζουν δικαιολογημένα από την εργασία τους με θετικό rapid τεστ και όχι μοριακό, όμως όπως φαίνεται η ΚΥΑ αυτή δεν έχει ακόμα εκδοθεί.

Το γεγονός έχει προκαλέσει αλαλούμ με αποτέλεσμα όπως κατήγγειλε εργαζόμενος του δήμου Αθηναίων στον ΑΝΤ1, να μην γίνει δεκτό το θετικό rapid test προκειμένου να δικαιολογήσει την απουσία του από τη διοίκηση του δήμου μετά τη νόσησή του από κορωνοϊό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Μίνα Γκάγκα σε επικοινωνία που είχε με τον Γιώργο Παπαδάκη κατά τη διάρκεια της εκπομπής ανέφερε ότι η θα βγει σχετική ανακοίνωση σήμερα, χωρίς να διευκρινίσει εάν το αλαλούμ έχει προκληθεί από την μη έκδοση της ΚΥΑ ή από το ότι δεν έχουν ενημερωθεί δημόσιος και ιδιωτικός τομέας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.