ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περιφέρεια Αττικής: Διάθεση εξοπλισμού σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και στις φυλακές

Περιφέρεια Αττικής: Διάθεση εξοπλισμού σε δομές φιλοξενίας προσφύγων και στις φυλακές

Μια νέα παρτίδα στρωμάτων και παπλωμάτων αποστέλλει στο Κέντρο Διαχείρισης, Αποθήκευσης και Εφοδιασμού Ειδών Πρώτης Ανάγκης των Σημείων Διαμονής Προσφύγων της Περιφέρειας Αττικής, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Τα εν λόγω είδη διατίθενται από ναυτιλιακή εταιρεία για να εξοπλιστούν Δομές Φιλοξενίας Προσφύγων αλλά και για την κάλυψη αναγκών των σωφρονιστικών καταστήματων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για 570 στρώματα και 120 παπλώματα, προερχόμενα από κρουαζιερόπλοια τα οποία με τα 400 στρώματα που διατέθηκαν πρόσφατα ανεβάζουν τον αριθμό τους στα 970. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα ξεκίνησε πέρυσι με πρωτοβουλία του αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργου Γαβρίλη ο οποίος ενημέρωσε σχετικά τους φορείς ναυτιλιακών εταιρειών, ξενοδοχείων κ.λπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.