ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαραθώνας: Ο Ψινάκης υποδέχτηκε το Ken Block στο πλαίσιο του Gymkhana GRiD (φωτό, βίντεο)

Μαραθώνας: Ο Ψινάκης υποδέχτηκε το Ken Block στο πλαίσιο του Gymkhana GRiD (φωτό, βίντεο)

O δήμαρχος του Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης ως ταυρομάχος κουνά τη σημαία του δήμου, ενώ ένας από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου, ο Ken Block τον “πνίγει” στον καπνό

Ορισμένοι από τους κορυφαίους οδηγούς του κόσμου βρίσκονται στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του Gymkhana GRiD, με αρχηγό τον Ken Block.

Στις 29 και 30 Οκτωβρίου ο Ken Block μαζϊ με τον Peter Solberg έρχονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Μαραθώνα, για να δώσουν ένα οδηγικό υπερθέαμα στους Έλληνες λάτρεις του είδους.

Μαζί τους και οι “τεράστιοι” Andreas Bakkerud, Dmitriy Illyuk, Riku Tahko, Steve «Baggsy» Biagioni, Shane Lynch, Luke Woodham και Buttsy Butler.

Οι καλύτεροι Έλληνες και Κύπριοι οδηγοί από τον χώρο των rally, drift και αναβάσεων, θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν απέναντι σε κορυφαίους οδηγούς από όλο τον κόσμο.

Το GymkhanaGRiD δεν είναι ένας απλός αγώνας αυτοκινήτων!

Δίνει την ευκαιρία στους fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού να συναντήσουν από κοντά τους αγαπημένους τους αθλητές, να δουν θεαματικά show και πολλά άλλα! Μάλιστα, την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε στον Μαραθώνα η συνέντευξη Τύπου των οδηγών, με τους δυο τους να δίνουν ρεσιτάλ.

Ωστόσο, την παράσταση έκλεψε ο δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης ο οποίος σαν αλλοτινός ταυρομάχος κουνούσε τη σημαία του δήμου ενώ ο Ken Block ντρίφταρε, “πνίγοντάς” τον στον καπνό! “Αφού την γλίτωσα και δεν με πάτησε ο @kblock43 μου χάρισε το αυτοκίνητο του σε τηλεκατευθυνόμενο”, σχολίασε ο Ηλίας Ψινάκης, αναρτώντας τη φωτογραφία στο facebook του.

Με τον Ken Block και Andreas Bakkerud

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης το Σάββατο ξεκινά στις 11:00 και τελειώνει στις 19:30, ενώ την Κυριακή οι θύρες για το κοινό ανοίγουν στις 13:00 και η αυλαία θα πέσει στις 19:30.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες στο GymkhanaGRiD.com

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.