ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Γκλέτσος: «Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάννης»

Α.Γκλέτσος: «Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε ο Μπακογιάννης»

Έτοιμος να διεκδικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας δήλωσε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ μιλώντας για τον σημερινό περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη, είπε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Ο δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος, δήλωσε πως είναι έτοιμος να διεκδικήσει τη θέση του περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας, στις επόμενες εκλογές, ενώ δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για το έργο του σημερινού περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο ο κ. Μπακογιάννης να φύγει από την περιφέρεια για να διεκδικήσει τον δήμο Αθηναίων, ο κ. Γκλέτσος, μιλώντας σε ραδιοσταθμό, δήλωσε πως είναι «πανέτοιμος» να βάλει υποψηφιότητα για την περιφέρεια.

Κληθείς να σχολιάσει το έργο του κ. Μπακογιάννη, ο Απόστολος Γκλέτσος απάντησε πως «κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Όπως είπε, «ο κουμπαράς της περιφέρειας είχε 190 εκατ. για το πρόγραμμα ανάπτυξης 25 δήμων. Ο κ. Μπακογιάννης ήθελε το 70% αυτών των χρημάτων να πάει στον Ασωπό. Τα χρήματα που προορίζονταν για 25 δήμους. Είναι τελευταίος στην απορροφητικότητα του ΕΣΠΑ. Όποιος εκλεγεί τον Μάιο πρέπει να απορροφήσει ένα τεράστιο ποσό που δε μοιράστηκε εδώ και 5 χρόνια στους Δήμους. Κάνω τον σταυρό μου που έφυγε από εδώ».

Μιλώντας για τις εκλογές, ο κ. Γκλέτσος τάχθηκε υπέρ της απλής αναλογικής. Για τους αντιπάλους του, είπε πως θα είναι ο νυν αντιπεριφερειάρχης της ΝΔ, ο Σπανός από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι Αναγνωστάκης και Μπατζελή από το ΚΙΝΑΛ και ο δήμαρχος Σκύρου, Χατζηγιαννάκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Λαμπρές υποψηφιότητες όλες. Με όλους μπορώ να συνεννοηθώ την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Γκλέτσος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.