ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ο αντιδήμαρχος που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!

Αποτελέσματα Εκλογών 2019: Ο αντιδήμαρχος που δεν βρήκε ούτε την ψήφο του!

Ένα ευτράπελο αποκάλυψε η καταμέτρηση ψήφων στο Δήμο Λευκάδας. Αν και αντιδήμαρχος, ο Χρήστος Τριλίβας δεν έλαβε ούτε μία ψήφο. Κοινώς δεν βρήκε ούτε την ψήφο του. Και η αντίδραση του απερχόμενου δημάρχου δείχνει πως αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο λάθος.

Σύμφωνα με τα όσα γράφει το mypreveza.gr, ο πρώην πια αντιδήμαρχος άλλαξε γνώμη κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου και σύμφωνα με δήλωσή του ψήφισε το ψηφοδέλτιο αντίπαλου συνδυασμού. Έτσι εξηγείται και το γεγονός πως ως υποψήφιος, έλαβε 0 (μηδέν) ψήφους γεγονός που καταδεικνύει ότι δεν στήριξε ούτε ψήφισε τον συνδυασμό του.

Η αντίδραση του απερχόμενου Δημάρχου Λευκάδας ήταν άμεση αφού διέγραψε τον Χρήστο Τριλίβα από τη Δημοτική Παράταξη «ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» και τον ανακάλεσε από Αντιδήμαρχο Καστού.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως μικρή διαφορά από τον δεύτερο συνδυασμό «ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΛΕΥΚΑΔΑ» (18 ψήφοι) ο συνδυασμός «Όλοι για την Λευκάδα» έμεινε εκτός δεύτερου γύρου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.