ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Λιβαδειά: Αναπνευστήρα δωρίζει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στο Νοσοκομείο

Λιβαδειά: Αναπνευστήρα δωρίζει ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας στο Νοσοκομείο

Έναν αναπνευστήρα ο οποίος θα δωρηθεί στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς προμηθεύεται από το εξωτερικό ο Δήμος Διστόμου Αράχωβας Αντίκυρας, προσφορά για τη στήριξη των κρατικών υποδομών υγείας για την περίθαλψη ασθενών από τον κορωνοϊό, στο πλαίσιο αλληλεγγύης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Ταυτόχρονα με την κίνηση αυτή ενίσχυσης της υγειονομικής υποδομής, ο Δήμος ανακοίνωσε πως βρίσκεται επίσης σε διαδικασία παραγγελίας ποσότητας Τest Διάγνωσης του κορωνοϊού και ποσοτήτων αντισηπτικού υγρού καθως και άλλες υποστηρικτικές δράσεις κοινωνικής φροντίδας.

Οι δράσεις αυτές από την πλευρά ενός μικρού, σχετικά, δήμου έρχονται, να προστεθούν σε πολλά άλλα μέτρα που έχει αναλάβει εγκαίρως η Δημοτική Αρχή και ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς στο πλαίσιο της γενικότερης προστασίας του πληθυσμού για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Πέραν των δύο δράσεων αγοράς υγειονομικού υλικού που προαναφέρθηκαν, ο κατάλογος των νέων, επιπρόσθετων, ενεργειών που ανακοίνωσε σήμερα ο Δήμος για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κορωνοϊού περιλαμβάνει :

– Τοποθέτησε στο Δημαρχείο στο Δίστομο και στα δημοτικά καταστήματα Αράχωβας και Αντίκυρας, θυροτηλέφωνα ώστε να επικοινωνούν οι δημότες, οι οποίοι δεν έχουν πρόσβαση σε email, fax ή θέλουν κάτι άμεσα.

– Προχώρησε επίσης σε απολύμανση όλων των κάδων απορριμμάτων του Δήμου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– Πραγματοποίησε απολύμανση στο Δημαρχείο στο Δίστομο και στα δημοτικά καταστήματα Αράχωβας και Αντίκυρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.