ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γιώργος Παπανδρέου: «Ο λαός μίλησε, τo ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

«Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται»

Γιώργος Παπανδρέου: «Ο λαός μίλησε, τo ΠΑΣΟΚ επέστρεψε»

Στο Κοινοβούλιο επιστρέφει ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, συγκεντρώνοντας 22.223 ψήφους κατά τις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μαΐου, και σε μήνυμα του τονίζει πως «ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού»

Αναλυτικά το μήνυμά του Γιώργου Παπανδρέου μέσω του Facebook

«Μια φωτεινή μέρα ξημέρωσε για το ΠΑΣΟΚ.

Ο λαός μίλησε, το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Ο αγώνας όμως, συνεχίζεται.

Ήρθε η ώρα η Δημοκρατική Παράταξη να αναδειχθεί ξανά ο γνήσιος εκφραστής των αγώνων και των ονείρων του ελληνικού λαού.

Να αποτελέσει τη ρεαλιστική, μαχητική και αξιόπιστη προοδευτική αντιπολίτευση που έχει ανάγκη η χώρα απέναντι στον κ. Μητσοτάκη και τη ΝΔ.

Είμαστε το πραγματικό ανάχωμα απέναντι στη μονοκρατορία της Δεξιάς.

Ευχαριστώ τον δημοκρατικό λαό της Αχαΐας για την τιμή που μου έκανε να με επανεκλέξει βουλευτή του και μάλιστα, αυξάνοντας κατά σχεδόν 50% τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής.

Καλώ κάθε προοδευτικό πολίτη να δώσουμε μαζί την επόμενη μάχη για μια δυναμική δημοκρατική φωνή στις επερχόμενες εκλογές.

Να στείλουμε πιο ηχηρό το μήνυμα της Προοδευτικής Αλλαγής.

Θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον Πρόεδρο μας, Νίκο Ανδρουλάκη και σε όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους του Κινήματος που δούλεψαν σκληρά για την επιτυχία μας.

Και βέβαια, να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους συνυποψήφιούς μου στην Αχαΐα για τον έντιμο, συνεπή και ωραίο αγώνα που δώσαμε όλοι μαζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.