ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Νέα Δημοκρατία – Σ.Πούλης: Θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να μην χαθεί η έδρα της Δυτικής Αττικής

«Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το καλό και το δίκαιο θα λάμψουν»

Νέα Δημοκρατία – Σ.Πούλης: Θα προσφύγει στην δικαιοσύνη για να μην χαθεί η έδρα της Δυτικής Αττικής

Οι αλλαγές στην κατανομή εδρών από τις εκλογές του Ιουνίου είχαν ως αποτέλεσμα ο Σταμάτης Πουλής, ο οποίος είναι υποψήφιος με τη Νέα Δημοκρατία να μείνει εκτός.

Σε ανάρτησή του, αφού ευχαριστεί τους πολίτες που τον στήριξαν, εξηγεί ότι τα 38 ψηφοδέλτια προκάλεσαν αλλαγές στις έδρες με αποτέλεσμα η Δυτική Αττική να στερείται την εκπροσώπηση από 3 κυβερνητικούς βουλευτές.

Στην ίδια ανάρτηση ο κ. Πουλής, τονίζει ότι θα προσφύγει στην δικαιοσύνη ώστε να μη χαθεί η έδρα.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Σταμάτη Πουλή:

Σας ευχαριστώ θερμά για την αγάπη και το ενδιαφέρον!

Διανύσαμε μαζί μία όμορφη διαδρομή που προσωρινά δεν ολοκληρώθηκε.

Για 38 μόνο ψηφοδέλτια που προκάλεσαν αλλεπάλληλες αλλαγές εδρών, η Δυτική Αττική στερείται για την ώρα την ευκαιρία να εκπροσωπηθεί από 4 Κυβερνητικούς Βουλευτές.

Δεν πειράζει, υπάρχει αρμόδιο δικαστήριο στο οποίο θα προσφύγουμε και θα κάνουμε όλες τις νόμιμες διαδικασίες ώστε να μη χαθεί καμία έδρα από την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη Δυτική Αττική, μία περιοχή για την οποία αξίζει όλοι να παλέψουμε για την αναβάθμισή της!

Όπως έδωσα τόσες μάχες έχοντας με το μέρος μου την αλήθεια και δικαιώθηκα έτσι και τώρα είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το καλό και το δίκαιο θα λάμψουν!

Στο ενδιάμεσο, δεν αφήνουμε να πάει χαμένο ούτε λεπτό. Έχουμε να κάνουμε πολλή δουλειά για να φτιάξουμε την Πατρίδα που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα καλύτερα έρχονται!…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.