ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σ.Φάμελλος: «Ο Κ.Τασούλας να λύσει άμεσα το θέμα των θέσεων στη Βουλή»

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διαμαρτυρήθηκε και για τη θέση που τοποθετήθηκαν οι «Σπαρτιάτες» στη Βουλή

Σ.Φάμελλος: «Ο Κ.Τασούλας να λύσει άμεσα το θέμα των θέσεων στη Βουλή»

Την άμεση επίλυση το ζητήματος που αφορά τη χωροταξία της Βουλής αναμένει ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σωκράτης Φάμελλος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

«Χθες, με επιστολή μας προς τον Πρόεδρο της Βουλής, καταθέσαμε την οξύτατη διαμαρτυρία μας για την κατανομή των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην αίθουσα της Ολομέλειας της Βουλής.

Επιλέχθηκε να διασπαστούν σε τρία σημεία οι θέσεις, τα καθίσματα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κάτι που υποβαθμίζει το κοινοβουλευτικό έργο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Επιλέχθηκε επίσης να τοποθετηθεί το κόμμα ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ στα έδρανα της Αριστεράς στη Βουλή, κάτι που είναι αναντίστοιχο με την ιστορία της Βουλής, και γενικότερα των Κοινοβουλίων, αλλά και με τον κοινοβουλευτικό κανόνα.

Επισημαίνουμε προς όλες τις κατευθύνσεις, και στον κ. Μητσοτάκη, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να προασπίζει τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και δεν θα επιτρέψει οποιαδήποτε προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσής τους.

Αυτό οφείλουμε να κάνουμε όλοι και όλες γιατί θέλουμε η ελληνική κοινωνία να εμπιστεύεται τη λειτουργία και το έργο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Περιμένουμε από τον Πρόεδρο της Βουλής, τον κ. Κωνσταντίνο Τασούλα, να υλοποιήσει τη δέσμευσή του άμεσα και να λυθεί το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σας ευχαριστώ πολύ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.