ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση για «έκρηξη» ακρίβειας: «Ευθύνεται η ΝΔ και τα λοιπά κόμματα που πτώχευσαν την Ελλάδα»

Ελληνική Λύση για «έκρηξη» ακρίβειας: «Ευθύνεται η ΝΔ και τα λοιπά κόμματα που πτώχευσαν την Ελλάδα»

Με ανακοίνωση της η Ελληνική Λύση σχολιάζει την αύξηση τιμών σε βασικά αγαθά.

Η ανακοίνωση

«Το αιφνίδιο κύμα ακρίβειας που σαρώνει την αγορά δεν είναι αποτέλεσμα κάποιας «παγκόσμιας τάσης» αλλά της κυβερνητικής ανικανότητας.

Ο Έλληνας πληρώνει το ακριβότερο ρεύμα στην Ευρώπη εδώ και πολλούς μήνες, ενώ τα δεδομένα κινητής στην Ελλάδα είναι τα τρίτα ακριβότερα στον κόσμο, πίσω απο την Γουινέα και την Υεμένη.

Για όλα αυτά ευθύνεται η Νέα Δημοκρατία και τα λοιπά κόμματα που πτώχευσαν την Ελλάδα και την κατάντησαν να έχει μισθούς στο «ναδίρ» και ακρίβεια στο «ζενίθ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν δε αμετροεπείς υπουργοί προαναγγέλλουν «ανατιμήσεις», ανοίγουν την πόρτα στους κερδοσκόπους να θησαυρίσουν εις βάρος των πολιτών».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.