ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ελληνική Λύση: «Η σημερινή δολοφονική επίθεση κακοποιών κατά αστυνομικών πρέπει να αφυπνίσει την ανίκανη κυβέρνηση»

Ελληνική Λύση: «Η σημερινή δολοφονική επίθεση κακοποιών κατά αστυνομικών πρέπει να αφυπνίσει την ανίκανη κυβέρνηση»

Η Ελληνική Λύση εξέδωσε ανακοίνωση για την επίθεση που δέχθηκαν από κακοποιούς τα ξημερώματα άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ της ΕΛ.ΑΣ.

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Η σημερινή δολοφονική επίθεση κακοποιών κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο Πέραμα, πρέπει επιτέλους να αφυπνίσει την ανίκανη κυβέρνηση ώστε να αλλάξει τους κανόνες εμπλοκής. Δεν μπορεί να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή ηρώων της Αστυνομίας, επειδή δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν το όπλο τους παρά τον προφανή κίνδυνο.

Θέλουμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράσταση μας στους ήρωες της ΔΙ.ΑΣ. που τραυματίστηκαν στο συμβάν και στις οικογένειές τους, με ευχές για ταχεία ανάρρωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ προειδοποιεί την κυβέρνηση να μην τολμήσει να «αγγίξει» αυτούς τους ήρωες, που σε οποιαδήποτε άλλη χώρα θα είχαν το δικαίωμα να πυροβολήσουν έγκαιρα, πριν οι εγκληματίες στραφούν εναντίον τους, εδώ κινδυνεύουν να βρεθούν και «κατηγορούμενοι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.