ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γ.Κύρτσος: «Ο Κ.Μητσοτάκης εξαφανίζει ειδήσεις για να μην τον μολύνουν – Έτσι ολοκληρώνεται ο διασυρμός του»

«Ράπισμα» Γ.Κύρτσου σε Κ.Μητσοτάκη για την ελευθερία Τύπου στην Ελλάδα

Γ.Κύρτσος: «Ο Κ.Μητσοτάκης εξαφανίζει ειδήσεις για να μην τον μολύνουν – Έτσι ολοκληρώνεται ο διασυρμός του»

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο Twitter κάνει νέα σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αυτή τη φορά για την ελευθερία του Τύπου. 

Συγκεκριμένα υπογράμμισε το γεγονός πως τόσο δημοσιογραφικές ενώσεις, όσο και ο διεθνής τύπος εμμένουν στον φαύλο κύκλο αυταρχισμού της γαλάζιας κυβέρνησης αλλά και τον ασφυκτικό περιορισμό της ελευθερίας του Τυπού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντιμέτωπος με τις σφοδρές αντιδράσεις αντί να προσπαθήσει να τις ανατρέψει προκειμένου να αποφύγει και τις αντίστοιχες κυρώσεις, αποκρύπτει τις σχετικές ειδήσεις. Φαίνεται πως η πρωθυπουργική στρατηγική επί του συγκεκριμένου ζητήματος εντοπίζεται στη μέθοδο της λογοκρισίας συγκεκριμένα σημειώνει «εξαφανίζει τις σχετικές ειδήσεις για να μη..μολύνουν την κοινή γνώμη. Έτσι ολοκληρώνεται ο διεθνής διασυρμός του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.