ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

H Ε.Ο.Ν. τιμά τους ένδοξους μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη» (φωτό)

«Με σεβασμό, δέος και συστολή αποτίουμε, όπως κάθε χρόνο, φόρο τιμής σ’ αυτούς που έγιναν θυσία»

H Ε.Ο.Ν. τιμά τους ένδοξους μαχητές του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη» (φωτό)

Η Ελληνική Ορθόδοξη Νεολαία βρέθηκε στο 78ο επετειακό μνημόσυνο υπέρ των πεσόντων μαχητών του Συντάγματος Χωροφυλακής «Μακρυγιάννη», τιμώντας τους Ήρωες του Έθνους που έπεσαν μαχόμενοι για την Ελευθερία της Πατρίδος.

Γυναίκες και άνδρες του Συλλόγου μας κατέθεσαν με εκπρόσωπό τους δάφνινο στεφάνι προς τους ήρωες της Βασιλικής Χωροφυλακής και της οργανώσεως «Χ» του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, τα οποία στο πλαίσιο της μάχης των Αθηνών κατά τα Δεκεμβριανά, με αυτοθυσία, πείσμα και Πίστη στον Τριαδικό Θεό, υπερασπίστηκαν το τελευταίο προπύργιο της πρωτευούσης από τα στίφη των κομμουνιστών ανταρτών του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της πολιτικής οργάνωσης: «Οι συμμορίτες του ΚΚΕ, οι οποίοι ήραν προδοτικά όπλα κατά της ιδίας της Πατρίδος, αποβλέποντας στην κατάλυση του Βασιλείου της Ελλάδος και την επιβολή σταλινικού ολοκληρωτικού καθεστώτος συνήντησαν την θαρραλέα, άκαμπτη και υποδειγματική άμυνα των αξιωματικών, ενωμοταρχών και χωροφυλάκων υπό τη διεύθυνση του διοίκητού τους Συνταγματάρχου Γεωργίου Σαμουήλ, ο οποίος τούς διέταξε στεντορείως να πολεμήσουν άχρι τελευταίας ρανίδος υπέρ των βωμών και εστιών.

«ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ!» ανεφώνησε εν είδει εντολής. Και οι ορδές του Νίκου Ζαχαριάδη και των σταλινικών μειοδοτών δεν πέρασαν, η Ελλάς εσώθη και ένα Έπος αντιστάσεως εφάμιλλο μόνο του ισπανικού εθνικιστικού Αλκαζάρ εγράφη με χρυσά γράμματα στις αμερόληπτες σελίδες της νεωτέρας ελληνικής ιστοριογραφίας.

Πιστεύετε ότι τα νυν τηλεοπτικά δίκτυα ενημέρωσης είναι:

  • Ανεξάρτητα από την κυβέρνηση (2%, 426 Votes)
  • Μερικώς εξαρτώμενα (3%, 708 Votes)
  • Πλήρως εξαρτώμενα (57%, 14.821 Votes)
  • Δεν βλέπω ειδήσεις στην τηλεόραση πλέον (38%, 9.913 Votes)

Σύνολο ψήφων: 25.868

Loading ... Loading ...

Η νίκη των υπερασπιστών του Συντάγματος «Μακρυγιάννη» απετέλεσε την ύψιστη νίκη της ιδίας της λαβωμένης Πατρίδος κατά του θηρίου του ερυθρού ολοκληρωτισμού.

Η Νεολαία, σ’ αντίθεση με τα ευκαιριακά κόμματα τα αισχρώς καπηλευόμενα τις ιδέες του Πατριωτικού Χώρου, τα οποία εμφανίζονται σε παρόμοιες εκδηλώσεις μόνο λίγο πριν τις εκλογές προς εξόφθαλμη άγραν ψήφων, είναι πλήρως ανεξάρτητη, υπερηφάνως αδέσμευτη και αποκλειστικώς ακομμάτιστη.

Με σεβασμό, δέος και συστολή αποτίουμε, όπως κάθε χρόνο, φόρο τιμής σ’ αυτούς που έγιναν θυσία, για να μην γίνει η Ελλάδα περιφερειακός δορυφόρος της Σοβιετικής Ενώσεως και οι πολίτες της σκλάβοι μιας αιμοδιψούς νομενκλατούρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Ε.Ο.Ν. έχει αναλάβει από μόνη της την βαριά ευθύνη εκεί όπου τα κόμματα, τυχοδιωκτικά όντα, αντιμετωπίζουν άπαντα τα Εθνικά μνημόσυνα ως ευκαιρίες προς ανίερη οικειοποίηση, να τα διασώσει, μεταλαμπαδεύοντας την παράδοση τους στις ακολουθούσες σειρές νέων Ελληνόπουλων, τα οποία πρέπει να διδάσκονται ενιαυσίως σε ποιούς οφείλουμε την διαφύλαξη της χώρας μας από την απειλή του μπολσεβικισμού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.