ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο υποκλοπών

«Στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργατών του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

Η Όλγα Γεροβασίλη κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο υποκλοπών

Η γραμματέας της Κ.Ο του ΣΥΡΙΧΑ-ΠΣ, Όλγα Γεροβασίλη, κατέθεσε το πρωί της Πέμπτης 10 Νοεμβρίου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το σκάνδαλο υποκλοπών.

«Ζούμε σε εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές για το δημοκρατικό πολίτευμα και το κράτος δικαίου. Μετά την αποκάλυψη από τη εφημερίδα Documento και από πολλαπλά αλλά δημοσιεύματα ,προφανώς δεν έπρεπε ούτε εγώ ούτε το πολιτικό σύστημα της χώρας να μην πράξουμε τα αναγκαία για προστασία θεμελιώδους δικαιώματος προστασίας απορρήτου επικοινωνιών», δήλωσε εξερχόμενη από το Δικαστικό Μέγαρο η πρώην υπουργός.

Η κα Γεροβασίλη στις δηλώσεις της έκανε λόγο για παραβίαση του απορρήτου των επικοινωνιών, της αλληλογραφίας και ίσως και εγγράφων απορρήτων, όπως είπε επικαλούμενη και την ιδιότητα της ως υπουργού προστασίας του Πολίτη.

Με τη μήνυση που κατέθεσε ζητά να διερευνηθεί η παραβίαση του τηλεφωνικού απορρήτου και άλλες πιθανές ποινικές πράξεις που τελέστηκαν σε βάρος της .

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Εχω εμπιστοσύνη στη ελληνική δικαιοσύνη. Για να είναι αποτελεσματική η έρευνα θα πρέπει να συνθέσει όλες τις μηνύσεις. Η δικαιοσύνη είναι ο τελευταίος πυλώνας προστασίας που μπορεί να ερευνήσει το διπλό σκάνδαλο ,το σκάνδαλο κατασκοπείας και συγκάλυψης. Είμαι βέβαιη ότι στη χώρα έχει στηθεί δίκτυο κατασκοπείας με επίκεντρο συνεργατών. Του Μεγάρου Μαξίμου υπό τον πρωθυπουργό»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.