Κ.Μητσοτάκης από Ιαπωνία: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα»

Η αινιγματική δήλωση του πρωθυπουργού σε δημοσιογράφους στο Τόκιο

Κ.Μητσοτάκης από Ιαπωνία: «Κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με την αινιγματική δήλωση πως «κάποιες εκλογές θα γίνουν σίγουρα μετά το Πάσχα», απάντησε στη σύντομη συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους στο Τόκιο, ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Ιαπωνία.

Ο κ. Μητσοτάκης δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του για την ακριβή ημερομηνία που προκηρυχθούν οι εκλογές.

Συνεργάτες τους πάντως σχολίαζαν ότι βρισκόμαστε στα τελευταία μέτρα του προεκλογικού Μαραθωνίου, κάνοντας λογοπαίγνιο με την επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει στον Μαραθώνα λίγες ώρες μετά την επιστροφή του στην Αθήνα.

Οι ίδιοι συνεργάτες σημείωναν ότι η επίσκεψη στην Ιαπωνία είναι το τελευταίο μεγάλο ταξίδι του κ. Μητσοτάκη στο εξωτερικό πριν από τις κάλπες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιθέτως πρόσθεταν θα κάνει τις επόμενες βδομάδες πολλές (προεκλογικές) περιοδείες εντός της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.