ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Κ.Μητσοτάκης: «Ξεκαθάρισα στον Ερντογά ότι ποτέ δεν θα τεθεί ζήτημα κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου»

Φυσικά ο Ερντογάν ούτε που τον άκουσε...

Κ.Μητσοτάκης: «Ξεκαθάρισα στον Ερντογά ότι ποτέ δεν θα τεθεί ζήτημα κυριαρχίας στα ελληνικά νησιά του Αιγαίου»

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε την «κόκκινη γραμμή» έναντι της κλιμακούμενης τουρκικής επιθετικότητας με τη χθεσινοβραδινή του συνέντευξη στην ΕΡΤ.

Ο Κ.Μητσοτάκης αποκάλυψε ένα παρασκήνιο της συνάντησής του με τον κ. Ερντογάν στο Μέγαρο Βαχντετίν της Κωνσταντινούπολης, εκείνη την παγωμένη Κυριακής της Ορθοδοξίας, λέγοντας ότι είχε υπογραμμίσει προς τον Τούρκο πρόεδρο ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να μπει ποτέ σε οιαδήποτε συζήτηση για την κυριαρχία των νησιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και, αντί του αναμενομένου παραγωγικού κλίματος, η Τουρκία ξεκίνησε με μπαράζ υπερπτήσεων πάνω από κατοικημένα νησιά και στη συνέχεια με ανιστόρητες θεωρίες από τα ανώτατα στελέχη της τουρκικής ηγεσίας ως προς την αποστρατιωτικοποίηση των ελληνικών νησιών. Με άλλα λόγια, όπως το έθεσε ο πρωθυπουργός, η Τουρκία ήταν αυτή που «πάτησε το κουμπί» της νέας κλιμάκωσης στα ελληνοτουρκικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.