ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Καταγγελία: «60 προεκλογικές προσλήψεις στον ΟΣΕ εκτός ΑΣΕΠ»!

«Μετά από εισήγηση στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή» καταγγέλλει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών

Καταγγελία: «60 προεκλογικές προσλήψεις στον ΟΣΕ εκτός ΑΣΕΠ»!

Μια σοβαρή καταγγελία έκανε ο πρόεδρος του μηχανοδηγών του ΟΣΕ για «60 νέες προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, με μπλοκάκι» λίγες ημέρες πριν τις εκλογές, με αφορμή το έγκλημα των Τεμπών. 

Σύμφωνα με τον Κώστα Γενηδούνια, οι προεκλογικές προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ, αφορούν τις θέσεις του σταθμάρχη και του κλειδούχου, τις οποίες μάλιστα εισηγήθηκε στέλεχος του ΟΣΕ «που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή»!

«Στον ΟΣΕ κάποιοι νομίζουν ότι το Κράτος τους ανήκει. Αλαζονεία, έπαρση και αποφάσεις που λαμβάνονται νύχτα. Φτάσανε στο σημείο να συνεδριάζει το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού και να αποφασίζει (χωρίς το θέμα να βρίσκεται στην ημερήσια διάταξη) και προεκλογικά 60 προσλήψεις εκτός ΑΣΕΠ- με μπλοκάκι- και σε κρίσιμες ειδικότητες, μετά απο εισήγηση στελέχους που διώκεται ποινικά και έχει λάβει προθεσμία να απολογηθεί στον εφέτη ανακριτή!» γράφει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών και προσθέτει:

«Είναι τέτοια η σήψη στον Οργανισμό , που 2 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ άλλο και ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΑΝ, (ένα εκ των οποίων είναι και η Αντιπρόεδρος του κυρία Σαγιάκου και ένα ακόμα τοποθετημένο μέλος, πολιτικά)! Αλήθεια ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, που δακρύζει στις μηχανές και τα ξέρει όλα ονομάζοντας τοπική τηλεδιοίκηση κάθε σταθμό του δικτύου, πότε θα δημοσιεύσει την προκήρυξη» αναφέρει και διερωτάται:

«Αλήθεια γιατί ενώ κάνουν όλα αυτά ΝΥΧΤΑ, προκηρύσσουν διαγωνισμούς ΑΣΕΠ και κοροϊδεύουν χιλιάδες νέων ανέργων που σπεύδουν να καταθέσουν αίτηση και περιμένουν τα αποτελέσματα του διαγωνισμού. Αλήθεια αυτήν την χώρα θέλουμε ; Εδώ και οι αποδείξεις. Δείτε ότι ΜΕΙΟΨΗΦΙΣΕ μέχρι και η Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ! Απο Δευτέρα το απόστημα σπάει οριστικά. Θέλουμε ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ από την πολιτική ηγεσία, ΓΙΑΤΙ κοροϊδεύει τους νέους σε αυτήν την χώρα;» καταλήγει ο ο Κ. Γενιδούνιας δημοσιεύοντας τα τα πρακτικά της συνεδρίασης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.