ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Φ.Γεννηματά: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του συζύγου της ένα χρόνο από τον θάνατο της – «Λείπει πολύ»

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της

Φ.Γεννηματά: «Ραγίζει καρδιές» η ανάρτηση του συζύγου της ένα χρόνο από τον θάνατο της – «Λείπει πολύ»

Με αφορμή το ετήσιο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά και τη συμπλήρωση ενός έτους από το θάνατό της, στις 25 Οκτωβρίου, ο σύζυγός της Ανδρέας Τσούνης, με μήνυμά του στα social media γράφει για το πόσο λείπει από όλους.

Η πολιτικός, άφησε πίσω της ένα τεράστιο κενό με τη μνήμη της να μένει ζωντανή σε όσους ήταν κοντά της αλλά κυρίως στις καρδιές των παιδιών της και του συζύγου της, Ανδρέα Τσούνη που στάθηκε στο πλευρό της μέχρι την τελευταία στιγμή.

O σύζυγός της, με αφορμή τον ένα χρόνο που συμπληρώνεται στις 25 Οκτωβρίου από τον θάνατο της, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανακοινώνοντας παράλληλα την ημερομηνία που θα τελεστεί το μνημόσυνο.

«Σε λίγες μέρες, κλείνει ένας χρόνος», αναφέρει αρχικά ο Ανδρέας Τσούνης και συμπληρώνει: «Ένας χρόνος από τότε που χάσαμε την Φώφη μας, στις 25 Οκτωβρίου του 2021. Ένας χρόνος χωρίς το χαμόγελο της, τη ζωντάνια της, τα πιστεύω της, το πάθος και το πείσμα της για τη ζωή και την πολιτική».

«Λείπει και λείπει πολύ. Από την οικογένεια της, το κόμμα της, την πολιτική, την Ελλάδα. Λείπει από όλους όσους, πιστεύουν σε μια πολιτική με ανθρωπιά», υπογραμμίζει ο κ. Τσούνης, για να καταλήξει: «Το ετήσιο μνημόσυνο θα τελεσθεί την Κυριακή 23 Οκτωβρίου στις 11:45 στον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών».

Δείτε την ανάρτηση του κ. Τσούνη:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.