ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Η Χαριλάου Τρικούπη απαντά στην επίθεση του Χ.Καστανίδη – «Τίποτε το προσωπικό – Στόχος η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ»

Ο Χ.Καστανίδης έκανε λόγο για «προσωπική προσβολή»

Η Χαριλάου Τρικούπη απαντά στην επίθεση του Χ.Καστανίδη – «Τίποτε το προσωπικό – Στόχος η ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ»

Εντάσεις στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ φαίνεται να προκαλεί η απόφαση του Νίκου Ανδρουλάκη για την Α’ Θεσσαλονίκης, με συνέπεια να μείνει εκτός ο Χάρης Καστανίδης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ο κ. Καστανίδης εξέφρασε ανοικτά την αντίθεσή του στην απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «προσωπική προσβολή» καθώς, όπως υποστηρίζει, δεν είχε ενημερωθεί νωρίτερα από τον κ. Ανδρουλάκη.

Κύκλοι Χαριλάου Τρικούπη για Καστανίδη: Τίποτε το προσωπικό, μόνος στόχος η ενίσχυσή μας στην Κ. Μακεδονία

Κύκλοι της Χαριλάου Τρικούπη επισημαίνουν ότι «δεν υπάρχει τίποτε το προσωπικό κατά του κ. Καστανίδη», σημειώνοντας ότι η απόφαση «είναι συμβολισμού» και στοχεύει αποκλειστικά σε καλύτερες επιδόσεις στην Κεντρική Μακεδονία και την Θεσσαλονίκη. Οι ίδιες πηγές της Χαριλάου Τρικούπη τονίζουν ότι κανείς δεν θα είναι βουλευτής από την προσεχή Δευτέρα, οπότε θα διαλυθεί εκ νέου η Βουλή, και πως η απόφαση Ανδρουλάκη «δεν είναι τροχιοδεικτική για το μέλλον, καθώς δεν είναι καν σίγουρο αν θα επιλέξει την ίδια έδρα».

Να σημειωθεί ότι στο «στρατηγείο» του ΠΑΣΟΚ δείχνουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην Κεντρική Μακεδονία και ήδη έχουν δοθεί κατευθύνσεις ώστε την καμπάνια να αναλάβει ο Στέφανος Παραστρατίδης, που… αρίστευσε στο Κιλκίς, παίρνοντας 4.900 σταυρούς. Οι πηγές της Τρικούπη υπογραμμίζουν ότι η κίνηση με την Α’ Θεσσαλονίκης εντάσσεται σε αυτόν τον ευρύτερο σχεδιασμό που αποσκοπεί στην ενίσχυση του κόμματος στη συγκεκριμένη περιφέρεια.

Η δήλωση Καστανίδη

Ακολουθεί ολόκληρη η δήλωση του κ. Καστανίδη:

«Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με ενημέρωσε για την απόφασή του να καταλάβει ο ίδιος την έδρα της παράταξης στην Α’ Θεσσαλονίκης, την ίδια ακριβώς ώρα που ενημέρωνε επισήμως και τον Τύπο.

Δεν αξιώνω κανόνες δεοντολογίας σε μιαν εποχή έκπτωσης της πολιτικής. Ο κ. Ανδρουλάκης εκτίμησε, έκρινε και αποφάσισε μόνος, όπως, άλλωστε, δικαιούται. Η απόφαση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ δεν έχει πρακτικά κάποια σημασία, αφού η Βουλή θα συγκληθεί για μία μόλις ημέρα και θα διαλυθεί αμέσως.

Στο συμβολικό και ηθικό πεδίο, όμως, έχει μεγάλη σημασία, για λόγους που αντιλαμβάνονται μόνο όσοι διαθέτουν ιστορική συνείδηση του χώρου. Η προσωπική προσβολή δεν κάμπτει την υποχρέωσή μου να δώσω μέχρι τέλους τον αγώνα για την ενίσχυση της Δημοκρατικής Παράταξης.

Απλός μαχόμενος πολίτης ή μετέχων στο ψηφοδέλτιο, είναι αδιάφορο, γιατί ουδέποτε εξάρτησα τη στάση μου από οφίκια. Οι επιλογές είναι του κ. Ανδρουλάκη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.