ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ν.Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ»

«Σε λίγο ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ψηφίστε με για να μην σας χαλάσω τις διακοπές του Αυγούστου»

Ν.Ανδρουλάκης: «Δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης νωρίτερα σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου, δήλωσε πως δεν υπάρχει σενάριο συγκυβέρνησης με τη ΝΔ, έχουμε στόχο να είμαστε ισχυρή και αξιόπιστη αντιπολίτευση.

Ο κ. Ανδρουλάκης κάλεσε τους προοδευτικούς ψηφοφόρους να έρθουν στις 25 Ιουνίου και να αγκαλιάσουν αυτή τη νέα προσπάθεια, για να αντιμετωπιστεί η ΝΔ από μια ισχυρή αντιπολίτευση.

Σημείωσε ότι εάν υπήρχε αξιόπιστη αντιπολίτευση, η ΝΔ θα είχε πολύ χαμηλότερα ποσοστά στις εκλογές της 21ης Μαΐου και πρόσθεσε ότι σε μεγάλο βαθμό το ποσοστό είναι «χορηγία του ΣΥΡΙΖΑ».

Για το δίλημμα που θέτει ο κ. Μητσοτάης ότι εάν η ΝΔ δεν έχει αυτοδυναμία στις 25 Ιουνίου θα πάμε σε τρίτες εκλογές, ο κ. Ανδρουλάκης σχολίασε ότι «σε λίγο ο κ. Μητσοτάκης θα μας πει ψηφίστε με για να μην σας χαλάσω τις διακοπές του Αυγούστου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.