Ν.Ανδρουλάκης για Π.Αθανασόπουλο: «Η ευγενική σου παρουσία θα μας λείψει απεριόριστα»

«Υπήρξε εραστής της πολιτικής» είπε

Ν.Ανδρουλάκης για Π.Αθανασόπουλο: «Η ευγενική σου παρουσία θα μας λείψει απεριόριστα»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης για τον θάνατο του Παύλου Αθανασόπουλου.

Ο Παύλος Αθανασόπουλος, πρώην στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, έφυγε από τη ζωή.

Η ανακοίνωση του Νίκου Ανδρουλάκη

Με βαθιά θλίψη αποχαιρετώ πρόωρα τον αγαπημένο φίλο και σύντροφο Παύλο Αθανασόπουλο, τον εξαιρετικό άνθρωπο, τον ακάματο αγωνιστή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Αποχαιρετώ τον Παύλο των δημοκρατικών αγώνων, που ήταν εκ των πρωταγωνιστών της κατάληψης της Νομικής το ‘73 απέναντι στη χούντα. Δεν υπήρξε επαγγελματίας της πολιτικής, αλλά εραστής της και στεκόταν πάντα με αταλάντευτο ορθολογισμό στα πολιτικά πράγματα, θαρραλέα χωρίς υπεκφυγές. Γι’ αυτό και δήλωσε παρών στις πιο δύσκολες στιγμές για τη Δημοκρατική Παράταξη.

Αποχαιρετώ τον Παύλο, που αγκάλιαζε τις αγωνίες των νεότερων με πίστη στην ανανέωση και την αλλαγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ευγενική σου παρουσία θα μας λείψει απεριόριστα και θα μείνει πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.