ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ μπαίνει στη «μάχη» με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λάρισας

Ο Γιώργος Λαμπρούλης από το ΚΚΕ μπαίνει στη «μάχη» με τον κορωνοϊό στο νοσοκομείο Λάρισας

Στο γραφείο του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Θεσσαλίας- Στερεάς Ελλάδας βρέθηκε σήμερα, σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, ο γιατρός- πνευμονολόγος και βουλευτής Λάρισας του ΚΚΕ Γιώργος Λαμπρούλης, προκειμένου να υπογράψει τη σύμβαση για να συνεισφέρει στο ΕΣΥ. Ο Γ. Λαμπρούλης θα ενταχθεί στο ιατρικό δυναμικό του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Η κίνηση αυτή έρχεται ύστερα από την επιστολή που είχε στείλει προς τον πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητούσε να απαλλαγεί προσωρινά από τα καθήκοντα του αντιπροέδρου, για να συνδράμει στη μάχη κατά της πανδημίας.

Στις δηλώσεις του ο Γ. Λαμπρούλης ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Αφουγκράζομαι την καθημερινή αγωνία των συναδέλφων γιατρών, που στα όρια των αντοχών τους προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στην ανάγκη περίθαλψης των ασθενών, την αγωνία των οικογενειών για τους ανθρώπους τους, που νοσούν και αντιμετωπίζουν τις τεράστιες ελλείψεις σε γιατρούς και νοσηλευτές, σε απλές κλίνες νοσηλείας και σε κλίνες ΜΕΘ.

Αφουγκράζομαι και όλους τους άλλους ασθενείς, που δεν σχετίζονται με την επιδημία αλλά ουσιαστικά είναι για δεύτερη φορά αποκλεισμένοι από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, λόγω των περιοριστικών μέτρων στις δημόσιες μονάδες Υγείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Θεωρώ ότι η θέση μου είναι μαζί με τους συναδέλφους γιατρούς και νοσηλευτές, που δίνουν τη μάχη σε αντίξοες συνθήκες για την περίθαλψη του λαού στις δημόσιες μονάδες Υγείας της Λάρισας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.