Ανησυχία για τον Κ.Μητσοτάκη: Έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα – Μιλάει σα να βρίσκεται «αλλού» -Τι συμβαίνει;

Ανησυχία για τον Κ.Μητσοτάκη: Έχει χάσει επαφή με την πραγματικότητα – Μιλάει σα να βρίσκεται «αλλού» -Τι συμβαίνει;

Ανησυχητικές ενδείξεις ότι χάνει την επαφή με την πραγματικότητα εμφανίζει πλέον ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Και αυτό είναι πραγματικά ανησυχητικό, τόσο σε ότι αφορά την πνευματική του διαύγεια, όσο και τις αποφάσεις που λαμβάνει για την χώρα

Μετά τη νίλα του ανασχηματισμού με το επεισόδιο Αποστολάκη, την προϊούσα διάλυση του συστήματος υγείας με την απομάκρυνση χιλιάδων νοσηλευτών από την εργασία τους λόγω μη εμβολιασμού, τον θάνατο της οικονομίας (είναι απίστευτο πράγματι πώς λειτουργεί ακόμα η χώρα με 210% έλλειμμα και 380 δισ. χρέος), την έναρξη ερευνών της Τουρκίας εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο, την καύση του 20% του δασικού πλούτου της χώρας μέσα σε ένα μήνα, την απαγόρευση εισόδου στα Πανεπιστήμια δεκάδων χιλιάδων επιτυχόντων μέσω της ΕΒΕ και πολλών άλλων δηλώνει ότι «Όλα είναι υπό έλεγχο»!

Μήπως εννοεί ότι αυτό ήταν το σχέδιό του; Άγνωστο. Αυτό που εξελίσσεται σε υψηλής επικινδυνότητας για την διακυβέρνηση της χώρας είναι η νοητική του κατάσταση: «Έχουμε λόγο να είμαστε αισιόδοξοι για την προοπτική της οικονομίας τους επόμενους μήνες τα μηνύματα συνολικά είναι ενθαρρυντικά», είπε αμέσως μετά την ολοκλήρωση των συσκέψεων που είχε στο διοικητήριο με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας ενόψει της 85ης ΔΕΘ!

Αναφερόταν σε μία οικονομία που δεν υπάρχει, αλλά επέμεινε ότι ο εντελώς τυπικός και με την εγγύηση της ΕΚΤ δανεισμός απλά για την κίνηση του δημοσίου είναι φοβερό γεγονός!

«Η χώρα σήμερα δανείστηκε και πάλι με μία σύνθετη έκδοση πενταετούς και τριακονταετούς ομολόγου σε εξαιρετικά ελκυστικά επιτόκια και πιστεύουμε ότι ο επόμενος χρόνος θα είναι ένας χρόνος σημαντικής ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία και προφανώς για την οικονομία της Βόρειας Ελλάδας», επισήμανε, εμφανίζοντας την συνεχή διεύρυνση του χρέους ως κάτι θετικό!

Είπε ακόμα αυτό που έλεγε και πέρσι τέτοια εποχή: Ότι «η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να μην βρεθεί ξανά η αγορά σε συνθήκες γενικού lockdown»! Την συνέχεια την ξέρουμε όλοι…

Φυσικά και πάλι μίλησε για «την πράσινη ανάπτυξη, την ψηφιακή μετάβαση και την καλλιέργεια δεξιοτήτων».

Ο κ. Μητσοτάκης δεν ανησυχεί επίσης και για την Παιδεία και δικαιολόγησε τον αποκλεισμό δεκάδων χιλιάδων επιτυχόντων από τα Πανεπιστήμια «γιατί τώρα ενισχύεται η τεχνική κατάρτισή του και αυξάνονται προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασής τους»!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με τα ΙΕΚ! Πραγματικά «έχει χάσει τον μπούσουλα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.