ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Χόλτερμαν στο Μαξίμου

Στο επίκεντρο γενικά επιχειρηματικά θέματα και ζητήματα επενδύσεων

Τετ α τετ Μητσοτάκη – Χόλτερμαν στο Μαξίμου

Συνάντηση με τον CEO της Reggeborgh Invest, Χένρι Χόλτερμαν πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ο Ολλανδός επιχειρηματίας με τον Πρωθυπουργό φέρεται να συζήτησαν γενικά επιχειρηματικά θέματα, καθώς και ζητήματα επενδύσεων.

Ο κ. Χόλτερμαν μέσω της Reggeborgh Invest έχει επενδύσει στην Ελλάκτωρ, όπου ελέγχει ποσοστό της τάξης του 30%, ενώ κατά το παρελθόν ήταν και μέτοχος στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην Ελλάκτωρ είναι σε σύγκρουση με τους εφοπλιστές Δημήτρη Μπάκο και Ιωάννη Καυμενάκη, οι οποίοι επίσης ελέγχουν περίπου το 30% του μετοχικού κεφαλαίου. Κατά καιρούς ο κ. Χόλτερμαν έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και για άλλες επενδύσεις, μεταξύ άλλων και για τον τραπεζικό τομέα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.