Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Αποθεώθηκε ο Κρεγκ Φέρκιουσον που έκανε το Λος Άντζελες-Βοστώνη με τα πόδια για χάρη της Εθνικής Σκωτίας (βίντεο)

Ξεκίνησε το ταξίδι του τον Φεβρουάριο και έφτασε στη Βοστώνη στις 13 Ιουνίου!

Αποθεώθηκε ο Κρεγκ Φέρκιουσον που έκανε το Λος Άντζελες-Βοστώνη με τα πόδια για χάρη της Εθνικής Σκωτίας (βίντεο)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Ένα ασυνήθιστο ταξίδι αγάπης για την εθνική ομάδα πραγματοποίησε ο Σκωτσέζος οπαδός Κρεγκ Φέρκιουσον, ο οποίος διέσχισε μεγάλες αποστάσεις στις ΗΠΑ για να βρεθεί στο Μουντιάλ 2026.

Ξεκίνησε τον Φεβρουάριο από το Λος Άντζελες και έφτασε πεζός στη Βοστώνη στις 13 Ιουνίου, λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα της Σκωτίας.

Η υποδοχή που του επιφύλαξαν οι συμπατριώτες του ήταν θερμή και συγκινητική.

Θυμίζουμε ότι η Σκωτία αντιμετωπίζει την Αϊτή (14/06, 04:00) και βρίσκονται στον τρίτο όμιλο μαζί με Βραζιλία και Μαρόκο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.