ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ενημέρωση για το Σκοπιανό

Ο πρωθυπουργός στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για ενημέρωση για το Σκοπιανό

«Πυρετός» επαφών και διαβουλεύσεων επικρατεί για το Σκοπιανό ζήτημα, με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, να συναντάται σε λίγη ώρα στο προεδρικό μέγαρο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, προκειμένου να τον ενημερώσει για τις τελευταίες εξελίξεις, έπειτα και από τη συνάντηση που είχε την Τετάρτη στο Νταβός με τον Σκοπιανό ομόλογό του, Ζόραν Ζάεφ.

Της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας προηγήθηκε ένα «μίνι» υπουργικό συμβούλιο στο Μέγαρο Μαξίμου, στο οποίο, εκτός του κ. Τσίπρα, συμμετείχαν, κατά πληροφορίες, οι Νίκος Κοτζιάς, Ευκλείδης Τσακαλώτος, Πάνος Σκουρλέτης, Όλγα Γεροβασίλη, Γιώργος Κατρούγκαλος, Γιάννης Δαραγασάκης, Νίκος Παππάς, Γιάννης Αμανατίδης, Γιώργος Σταθάκης και Τέρενς Κουίκ.

Αύριο, Σάββατο, ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί κατ’ ιδίαν στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς, προκειμένου να τους ενημερώσει αναφορικά με τις εξελίξεις για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των συναντήσεων:

– Στις 10:30, με τον Κ. Μητσοτάκη, πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας

– Στις 12:30, με την Φ. Γεννηματά, πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης

– Στις 13:30, με τον Δ. Κουτσούμπα, γενικό γραμματέα της ΚΕ του ΚΚΕ

– Στις 15:00, με τον τον Στ. Θεοδωράκη, επικεφαλής του Ποταμιού και

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

– στις 17:30, με τον Β. Λεβέντη, πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.