ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Νίκος Παππάς: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για κάλπες στις 30 Ιουνίου» (βίντεο)

Νίκος Παππάς: «Δεν υπάρχουν σκέψεις για κάλπες στις 30 Ιουνίου» (βίντεο)

Βέβαιος πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και ότι οι εθνικές εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας, εμφανίστηκε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο Νίκος Παππάς επεσήμανε πως μετά από πολλά χρόνια που συζητούσαμε για τις περικοπές, πλέον μιλάμε για το πόσα (χρήματα) και πώς πρέπει να δίνονται, αναφερόμενος στα θετικά μέτρα της Κυβέρνησης. Παράλληλα, σημείωσε πως η ΝΔ, παρά το γεγονός ότι ψήφισε τα μέτρα, ευθαρσώς λέει πως θέλει να τα ακυρώσει. «Οι υποψήφιοι με τη ΝΔ που θα εκλεγούν, θα πάνε να δώσουν ψήφο στον κ. Βέμπερ, ο οποίος είπε ότι τα θετικά μέτρα είναι λαϊκισμός», είπε ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ.

Επισημαίνοντας την αύξηση του κατώτατου μισθού και τις συλλογικές διαπραγματεύσεις, ο κ. Παππάς τόνισε πως έχουν γίνει πλέον θετικά βήματα στην αγορά εργασίας. Εκτίμησε πως τα δημοσιονομικά περιθώρια θα βελτιωθούν κι άλλο στο προσεχές διάστημα, δίνοντας τη δυνατότητα για περαιτέρω ελαφρύνσεις.

Ερωτηθείς σχετικά με τα χρήματα που έλαβαν οι συνταξιούχοι, ο Νίκος Παππάς τόνισε πως είναι 13η σύνταξη και όχι επίδομα, όπως υποστήριξε η Αντιπολίτευση.

Αναφερόμενος στις προσεχείς εκλογές, δήλωσε βέβαιος πως το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών θα είναι θετικό για τον ΣΥΡΙΖΑ και δεν θέλησε καν να συζητήσει το ενδεχόμενο ήττας του κυβερνώντος κόμματος. «Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της 4ετίας. Αυτό είναι απολύτως σίγουρο», είπε.

Σε ερώτηση του Γιώργου Παπαδάκη για το αν υπάρχουν σκέψεις για κάλπες στις 30 Ιουνίου, ο Υπουργός ΨΗΠΤΕ απάντησε αρνητικά, ωστόσο συμπλήρωσε πως ακόμη και αν υπήρχαν δε θα το αποκάλυπτε σε μία πρωινή εκπομπή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολοκληρώνοντας τη συνέντευξη που παραχώρησε, ο Νίκος Παππάς είπε πως η Κυβέρνηση φιλοδοξεί να συνεχίσει το έργο της. «Θέλουμε να συνεχίσουμε στη θετική πορεία που έχει πάρει η απασχόληση», δήλωσε χαρακτηριστικά, υπενθυμίζοντας τις αναφορές του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο 7ήμερο εργασίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.