ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Κεφαλογιάννης για ΒΟΑΚ: «Στο τέλος του 2021 θα είμαστε έτοιμοι για δημοπράτηση»

Γ.Κεφαλογιάννης για ΒΟΑΚ: «Στο τέλος του 2021 θα είμαστε έτοιμοι για δημοπράτηση»

Από το Ρέθυμνο, όπου βρίσκεται, ο Γιάννης Κεφαλογιάννης δήλωσε πως στις προτεραιότητες της κυβέρνησης και δη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών που θα οδηγήσουν στη δημοπράτηση του ΒΟΑΚ.

Όπως δήλωσε ο υφυπουργός Μεταφορών για το Βόρειο Οδικό Άξονα της Κρήτης: «Τους τελευταίους 15 μήνες έχουμε δώσει βαρύτητα στην υλοποίηση των μελετών, έτσι ώστε περίπου τον ερχόμενο Οκτώβριο, να έχουμε ολοκληρώσει ως υπουργείο όλες τις μελέτες. Δυστυχώς, επαναλαμβάνω για ακόμη μία φορά, πέρυσι τον Ιούλιο που μας ανατέθηκε η ηγεσία στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών δεν είχαμε καμία μελέτη. Σήμερα πια υπάρχει ένα τιτάνιο έργο που έχει πραγματοποιηθεί τους τελευταίους 15 μήνες.

Στη συνέχεια, λοιπόν, οι μελέτες αυτές θα πάνε στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος προκειμένου να λάβουμε τις περιβαλλοντικές άδειες και ευελπιστούμε ότι εφόσον δεν υπάρχουν καθυστερήσεις, στο τέλος του 2021 θα είμαστε έτοιμοι για δημοπράτηση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης στάθηκε και στη στόχευση της κυβέρνηση αναφορικά με την ασφάλεια στο εθνικό δίκτυο της χώρας: «Σε συνεργασία με τον πρωθυπουργό θα εξαγγείλουμε ένα εθνικό στρατηγικό σχέδιο σε ό,τι αφορά στην οδική ασφάλεια, στο οποίο εντάσσονται και οι αλλαγές στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας. Θα υπάρξει συνεργασία με τις τοπικές αυτοδιοικήσεις και κυρίως με το Ψηφιακής Πολιτικής. Στο επόμενο διάστημα οι πολίτες θα δουν υπηρεσίες οι οποίες, στην ουσία, μας περνούν στην επόμενη εποχή, αυτή της ψηφιακής, και με αυτό τον τρόπο ο πολίτης θα απολαμβάνει και καλύτερες υπηρεσίες και βεβαίως θα υπάρχουν οι συνθήκες για την ασφάλεια του στους δρόμους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.