Με τον Γάλλο υφ.Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κ.Μπον συναντήθηκε ο Γ.Κουμουτσάκος (φώτο)

Με τον Γάλλο υφ.Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κ.Μπον συναντήθηκε ο Γ.Κουμουτσάκος (φώτο)

Ο αναπληρωτής υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος, συναντήθηκε σήμερα Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου, με τον Γάλλο υφυπουργό Ευρωπαϊκών Υποθέσεων Κλεμέντ Μπον.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ελληνικού υπουργείου, στη συνάντηση που έγινε στη γαλλική πρεσβεία, οι κ. Κουμουτσάκος και Μπον συζήτησαν εκτενώς, σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, τη μεταναστευτική πρόκληση που αντιμετωπίζουν η Ελλάδα και η Ευρώπη, καθώς και τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θα πρέπει να οικοδομηθεί η Ευρωπαϊκή Πολιτική Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ συμφώνησαν τη στενότερη συνεργασία Ελλάδας-Γαλλίας στον τομέα αυτό.

​”Έδωσαν έμφαση στις θεμελιώδεις αρχές της ευθύνης, της αλληλεγγύης και της δικαιότερης κατανομής του βάρους”, σημειώνεται.

Στη συνέχεια, οι δύο υπουργοί επισκέφθηκαν δομή φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων στην Κυψέλη.

https://twitter.com/CBeaune/status/1307308521109815296

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.