Παράνοια από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων: Εξετάζει… αυστηρότερες απαγορεύσεις! – Ποιες είναι

Παράνοια από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων: Εξετάζει… αυστηρότερες απαγορεύσεις! – Ποιες είναι

Απίστευτα πράγματα από την κυβέρνηση λοιμωξιολόγων, η οποία μπορεί να ανακοίνωσε μόλις χθες (!) πως η Αττική μπαίνει σε ολικό lockdown, τύπου Μαρτίου, όμως ήδη εξετάζει περαιτέρω απαγορεύσεις.

Συγκεκριμένα η κυβέρνηση έχει ένα plan b με νέα μέτρα σε περίπτωση που δεν αποδώσει το lockdown και δεν βελτιωθεί η επιδημιολογική εικόνα στην Αττική.

Κάτι που αποτελεί πραγματικά παράνοια, καθώς τους τελευταίους μήνες έχει αποδειχθεί πως το lockdown δεν έχει κανένα όφελος για την υγεία και δεν βοηθάει στο να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αντ’ αυτού, αντί η κυβέρνηση να ψάχνει άλλα μέτρα για το πως θα αντιμετωπίσει την πανδημία εξετάζει ολοένα και περισσότερες απαγορεύσεις!

Μάλλον ο καθηγητής του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης, είχε δίκιο που έλεγε για «μία μικρή ελίτ που κακοποιεί την ανθρωπότητα».

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=amvX5uPbfQQ&feature=emb_title&ab_channel=PronewsTV

Ποια είναι τα νέα μέτρα που εξετάζονται:

  • Το πρώτο είναι η αναστολή λειτουργίας περισσότερων ΚΑΔ του ιδιωτικού τομέα, στα επίπεδα του περασμένου Μαρτίου με την αναστολή λειτουργίας περισσότερων κλάδων της οικονομίας.
  • Το δεύτερο είναι η απαγόρευση κυκλοφορίας και στην Αττική από τις 6 το απόγευμα.
  • Το τρίτο είναι η απαγόρευση των διαδημοτικών μετακινήσεων.
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κυβερνητικά στελέχη ευελπιστούν ότι αν υπάρξει αυστηρή τήρηση των μέτρων που θα ανακοινωθούν σήμερα δεν θα χρειαστεί να πάμε σε μεγαλύτερους περιορισμούς και η επιδημιολογική καμπύλη θα επιπεδωθεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.