ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δ.Μιχαηλίδου: «Εξετάζεται η μείωση του ηλικιακού ορίου από 2,5 σε 2 έτη για τους βρεφικούς σταθμούς»

Ανακοίνωσε την διάθεση vouchers για την επόμενη χρονιά για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών

Δ.Μιχαηλίδου: «Εξετάζεται η μείωση του ηλικιακού ορίου από 2,5 σε 2 έτη για τους βρεφικούς σταθμούς»

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου, στη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο και αντιπρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών (ΠΟΣΙΠΣ), την πρόεδρο της ΣΙΜΜΙΠΑΣΕ και την αντιπρόεδρο της ΠΑΣΙΠΣ, ανακοίνωσε την διάθεση vouchers για την επόμενη χρονιά για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών με σκοπό τη στήριξη των οικογενειών και του κλάδου.

Ειδικότερα, με την υποστήριξη και παρουσία του Προέδρου του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Ι. Θεοδοσίου, η Υφυπουργός συζήτησε όλα τα θέματα που απασχολούν τους ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Αρχικά, η υφυπουργός διαβεβαίωσε τους συμμετέχοντες ότι και την επόμενη χρονιά, ύστερα από σκληρή διαπραγμάτευση σε ευρωπαϊκό επίπεδο, θα δοθούν vouchers για τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών με σκοπό τη στήριξη των οικογενειών και του κλάδου.

Πιστεύοντας στην αξία και τη σημασία της προσχολικής αγωγής από το πρώτο έτος της ζωής ενός παιδιού, η υφυπουργός δήλωσε ότι ετοιμάζει την πρόσκληση για τη διάθεση της ενίσχυσης των 180.000.000 για τη δημιουργία 50.000 νέων θέσεων για βρέφη σε υφιστάμενους και νέους ιδιωτικούς σταθμούς σε όλη τη χώρα μέσω του Ταμείου Ανάκαμψης.

Στο ίδιο πλαίσιο δέχτηκε να εξετάσει πολύ σοβαρά τη μείωση του ηλικιακού ορίου από 2,5 σε 2 έτη για τους βρεφικούς σταθμούς.

Κλείνοντας τη συνάντηση, η Ομοσπονδία ζήτησε από την Υφυπουργό να στηρίξει την υλοποίηση της συνολικής απογραφής όλων των ιδιωτικών βρεφονηπιακών σταθμών της χώρας και όλοι οι συμμετέχοντες την ευχαρίστησαν για την πολύτιμη συμβολή της στην ενίσχυση της προσχολικής αγωγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η προσχολική αγωγή είναι καταλύτης και στηρίζοντας τον κλάδο που την προσφέρει και την υπηρετεί, στηρίζουμε τα παιδιά και τις οικογένειές τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.